Ugrás a tartalomra

Utolsó világ körüli turnéjára indul a Slayer

2018.01.24
10:30
2024.03.19
08:52
Forrás
origo.hu
A metal zene nagyágyúja, a 37 éve aktív Slayer bejelentette, hogy a következő világ körüli turnéjuk lesz az utolsó.

1981 óta a thrash metál királyai, 12 albumot adtak ki az elmúlt nagyjából 35 évben. A Slayer hétfőn jelentette be a nagy döntést a Facebook-oldalán. Először egy rövid, régi plakátokból és bandafotókból összeállított videós anyagot tettek ki, amiből kiderül, hogy valóban vége a nagy turnéknak, és valószínűleg az együttesnek is. A poszthoz csak annyit írtak: A vég közeleg... A Slayer még egyszer indul világ körüli turnéra. Aztán néhány órával később bejelentették, hogy a turné amerikai részén kikkel fognak fellépni. Az utolsó nagy turné állomásaival még adós az együttes. A leállást már egy ideje lehetett sejteni. Tom Araya még tavaly beszélt arról, hogy kettős érzései vannak a turnézással kapcsolatban, azaz szereti is meg nem is. Van egy nagy szerelem, ami a színpadi jelenlétet illeti, de nagyon szereti a családját is, akikkel szeretne minél több időt együtt tölteni. 

Slayer
turné
utolsó
visszavonulás

Kapcsolódó tartalmak

Most

15:50, Frissítve: 17:11

Berobbant a turistaidény Palicson

A nyárias időjárásnak köszönhetően a tó körüli sétányon, a vendéglátóhelyek teraszain és a fagylaltozók környékén is sokan voltak a délutáni órákban.

Népszerű

Új életre kelhet a Fidelinka

Beruházás a régió egyik legismertebb malomipari vállalatába - egyebek mellett ezzel a témával foglalkozott a Közügyek.

Megtalálták az eltűnt tinédzsereket

A Novi Pazar-i rendőrök vasárnap este megtalálták azt a két tinédzsert, akiknek eltűnését április 2-án jelentették – erősítette meg a rendőrség.