Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Úton a hideg idő

2021.04.12
16:50
2021.04.12
17:27
Forrás
RHMZ, B92
Ma még élvezhettük a meleg, tavaszi időjárást, holnaptól azonban már ismét érkezik a lehűlés térségünkbe.

A Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet adatai szerint kedden már csak 10-11 fokos nappali csúcsértékekre lehet számítani, éjjel pedig 0 fok körüli hőmérséklet várható.

Szerdán drasztikusan lecsökken a hőmérséklet, a nap legmelegebb óráiban is csupán 6 fokot mérhetünk. A lehűléssel csapadék is érkezik, az esernyőket sem szabad otthon hagyni.

Pannon RTV/Soós Georgina

Akár még hó is eshet Szerbia egyes részein a következő napokban. A hegyvidéki tájakon szinte biztos, hogy lesz hóesés, de máshol, az alacsonyabban fekvő vidékeken is előfordulhat. Sok felhő lesz az égen, elsősorban esőre kell számítani, és jelentősen lehűl a levegő.

Péntektől szakadozik fel némileg a felhőzet és vált szárazabbra, valamint melegebbre az időjárás.

időjárás
hideg
lehűlés

Most

14:31, Frissítve: 14:37

Megszépült Felsőhegy játszótere

A Felsőhegyi Önkéntes Központ aktivistái felújították a falu játszóterét és annak környékét, így megszépítve és biztonságosabbá téve azt a legkisebbeknek.

Népszerű

Megszületett Dér Heni gyermeke

Megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett.

Zivatarokkal ér véget a májusi nyár

Záporok, zivatarok váltják a nyári meleget. A lehűlés már a hét közepén megérkezik térségünkbe, helyenként erős lesz a szél és viharok is kialakulhatnak.