Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Vajdaságba is megérkezett a hó

2023.01.20
09:27
2023.01.20
17:39
Forrás
Pannon RTV
Hatalmas pelyhekben hullott a hó Vajdaság több településén is. Az előrejelzések szerint nem lesz sokáig téli időjárás a térségben, ugyanis a hétvégén eső váltja fel, hétfőtől pedig újabb melegebb front várható.

Hótakaró azonban a legtöbb helyen, így Szabadkán sem alakult ki, mivel a hőmérséklet kicsivel ugyan, de 0 fok fölött maradt.

Vajdaság több településén is havazott. Torontálvásárhelyen is erős hóesésre ébredtek a helybeliek, de Magyarkanizsán, Topolyán és Óbecsén sem volt más a helyzet.

A következő napokban is marad a jelentős mennyiségű csapadék, mely holnap még hó, vasárnaptól inkább eső formájában jelenik meg. A hőmérséklet csúcsértéke vasárnap 7 fok is lehet, így tartós hótakaró kialakulására nincs nagy esély.

havazás
időjárás
Vajdaság

Most

21:37, Frissítve: 21:49

Megszakítani a párbeszédet

A Szerb Lista a párbeszéd megszakításáért száll síkra, amíg a koszovói rendőrség rendkívüli erői és a polgármesterek vissza nem vonulnak.
16:05

Harci készültségben marad Szerbia Katonasága

Egyelőre nyugodtan telik a nap Koszovó északi részén. Ennek ellenére harci készültségben marad Szerbia Katonasága - erről döntöttek a Nemzetbiztonsági Tanács mai ülésén, amelyen a szerb kabinet tagjai mellett, Aleksandar Vučić államfő is jelen volt.

Népszerű

Tűz volt Szabadka központjában

Tűz ütött ki a szabadkai Đuro Đaković utca egyik épületében. A forgalmat lezárták egy időre, majd újraindult a közlekedés, de nagy volt a torlódás, rendőrök irányították a forgalmat.