Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Vajdasági DJ-k a Csendháborításban

2021.10.21
22:22
Forrás
Pannon RTV
Manapság már egy igazán jó buli elképzelhetetlen DJ nélkül.

A lemezlovasok már jó ideje megjelentek a szórakoztatóiparban. A kezdetektől a mai napig sok változáson ment keresztül a szakma, mind technológiai téren és felszerelésekben, de a stílusok is folyamatosan váltogatják egymást. Vajdaságban sem ismeretlen szakma ez, hiszen igény mutatkozik rá a közönség részéről, manapság már egy igazán jó buli elképzelhetetlen DJ nélkül.

Az oromi Molnár Ádám Dj Defarx néven hétvégente áll be a dj pult mögé, hogy szórakoztassa a vajdasági közönséget. A zene mindig is az élete része volt, aztán élete első bulijában felfigyelt az akkor zenélő lemezlovasra és a szakma magával ragadta. Elsősorban a közönség igényeihez igazodik, de ha választania kell, akkor a house és a tech-house áll hozzá a legközelebb. Észak-Vajdaság szinte összes klubjában zenélt már, sőt a fesztiválokon is gyakori fellépő.

Pannon RTV

A magyarkanizsai Csendir Viktor már évtizedek óta dolgozik lemezlovasként is, azóta pedig sok helyen megfordult a zenének köszönhetően. Rezidensként is tevékenykedett, de manapság leginkább a retro bulik forrtak egybe a nevével. Lakodalmakon, clubokban, fesztiválokon, különböző rendezvényeken is gyakran láthatjuk őt. Egy-egy fellépés előtt azonban a lemezlovasoknak is bőven akad dolga, hiszen nem kis feladat felkészülni az adott alkalmakra.

Ha inkább otthon ülősek vagyunk, akkor akár a karosszékünkből is megismerkedhetünk a vajdasági lemezlovasokkal, hiszen péntekenként a Pannon Rádióban este 10 órától a Csendháborítás című műsorban hétről-hétre meghallgathatjuk őket.

Csendháborítás
DJ

Most

Népszerű