Ugrás a tartalomra

Vajdasági Magyar Táncháztalálkozó és Sokadalom

2023.09.29
21:23
Forrás
Pannon RTV
Szeptember 30-án, szombaton Vajdasági Magyar Táncháztalálkozóra és Sokadalomra várják a népzene, néptánc és népművészet szerelmeseit Topolyán.

Az eseményt a Mezőgazdasági Iskola és Diákotthon sportcsarnokában tartják meg, a helyszínről Plohl Krisztina jelentkezett be a Közügyekbe, és a fellépőkkel, szervezőkkel beszélgetett a várható programokról.

Vajdasági Magyar Táncháztalálkozó és Sokadalom
Topolya

Kapcsolódó tartalmak

Most

07:19, Frissítve: 07:25

Ködös, borult, esős idő

Felhős, hideg, esős idő várható ma a délelőtti órákban, a csapadék viszont délutánra megszűnhet. Az alacsonyan fekvő tájakon havas esőre is számíthatunk, a hegyvidékeken pedig havazásra.
22:25

Mága Zoltán koncertezett Topolyán

A hegedűművész Pásztor Istvánnak, a Vajdasági Magyar Szövetség elhunyt elnökének emléke előtt tisztelgett az eseménnyel a Sarlós Boldogasszony-plébániatemplomban.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Az egekbe szökött a malachús ára

Élősúlyban öt-hatszáz dinár, a hentesüzletekben a felpucolt malachús kilogrammja 900, de helyenként akár már az ezer dinárt is elkérik érte.