Ugrás a tartalomra
Facebook

A vajdaságiak a nehéz időkben sem feledkeznek meg a jótékonykodás fontosságáról

2021-02-23
21:04
2021-02-23
21:10
Forrás
Pannon RTV
Egyre nagyobb összefogásról tanúskodik a vajdasági közösség. Néhány hete még Olivérnek gyűjtöttünk, neki összejött a pénz. A Vajdasági Jótékonysági Licit csoportban most 10 vajdasági várja, hogy megkapja a segítséget.
Pannon RTV

Folyamatosan érkeznek tárgybeli felajánlások Konstantin Janković felépülésének segítése érdekében is. A születéskori oxigénhiány miatt Konstantin pszichomotoros fejlődése nem megfelelő ütemben zajlik. Számos műtét áll még előtte, a többi között Oroszországban, Amerikában és Horvátországban. A horvátországi kezeléshez további 11 ezer euróra lenne szüksége. A rehabilitáció teljes összege 24 ezer euró, a határidő pedig március vége. Meglátogattuk a családot.

A Vajdasági Jótékonysági Licit csoport működéséről az egyik adminisztrátort, Gajdos Bajusz Zolnát kérdeztük.

Vajdasági jótékonysági licit

Most

20:32, Frissítve: 20:42

Lassú az oltási folyamat az EU-ban

Az Európai Unióban eddig három oltóanyag kapott hivatalos engedélyt: december 21-én az amerikai-német Pfizer-BioNTech, január 6-án az amerikai Moderna, majd január 29-én a brit-svéd AstraZeneca.
16:39, Frissítve: 16:45

Brnabić Lajčakkal egyeztetett

Miroslav Lajčakkal, a Belgrád és Pristina közötti párbeszédért felelős uniós különmegbízottal találkozott ma Ana Brnabić szerb kormányfő.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.