Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Gál Hermina

Változékony időjárás vár ránk

2021.05.23
08:28
Forrás
RHMZ, idokep.hu
Felhős és napos időszakok váltják egymást ma Vajdaságban. A hőmérséklet 23-24 Celsius-fok körül alakul a legmelegebb órákban.

Hétfőn többnyire felhős vagy borult lesz az ég Vajdaságban. A délutáni órákban előfordulhat eső, zápor. Az előrejelzések szerint a hőmérséklet csúcsértéke 23 fok körül alakulhat, késő este pedig 12-13 fokra csökken.

Kedden is hasonló időjárásra számíthatunk. Bár időnként kisüthet a nap, általában felhős lesz az ég, és zivatar is kialakulhat. A csúcshőmérséklet 23-25 fok körül várható, de lesznek helyek Szerbiában, ahol a levegő 27 fokig melegszik.

változékony időjárás
időjárás-előrejelzés
felhős

Most

15:59

Szenttamás község napja

Koszorúzással és oklevelek kiosztásával emlékeztek meg Szenttamás község napjáról. 77 évvel ezelőtt, ezen a napon vették át a hatalmat a Jugoszláv Népfelszabadító Hadsereg és a szovjet Vörös Hadsereg egységei a település felett.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.

Vučić: szerb és magyar, barát és testvér

A VMSZ elnökével közös képet jelentetett meg az Instagramon a szerb köztársasági elnök. A Szabadka és Szeged közötti vasút felújítási munkálatainak alapkőletételét követően