Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Fehérvári Csongor

Változékony, szeles idő lesz

2020-05-25
13:58
2020-05-25
14:23
Forrás
Pannon RTV
Kedden a szokásosnál alacsonyabb hőmérséklet vár ránk. Szerdától némi felmelegedés lehet. Szerbia egyes részein sárga riasztás van érvényben a zivatarok miatt.

Kedden erősen megnövekedhet a felhőzet, újra kialakulhatnak elszórtan futó záporok, zivatarok térségünkben. Holnap több helyen is legfeljebb 18 fokos csúcshőmérséklet várható. Élénk, erős marad az északi szél, viharos lökések is előfordulhatnak.

Mától sárga riasztást adtak ki Szerbia egy részére. Esőre, záporokra lehet számítani az ország egyes területein, és helyenként mennydörgéssel és viharos széllel kísért zivatarok is előfordulhatnak. A leginkább érintett területek: Bánát, Šumadija, a Morava völgye, továbbá az ország nyugati, délnyugati, keleti és délkeleti része. Helyenként jelentős mennyiségű csapadék is hullhat, főleg keddről szerdára virradóra. A középső országrészben 10-20, míg a nyugati és délnyugati területeken mintegy 30 mm eshet. A következő napokban csupán 18-22 fok körül alakul a csúcshőmérséklet.

Szerdától lassan felmelegszik az idő, de futó záporokra továbbra is számíthatunk.

A hét második felében is marad a csapadékos, változékony időjárás.

időjárás
változékony
hőmérséklet
felhő
napsütés
szél

Most

20:09, Frissítve: 20:16

Ülőtüntetés Belgrádban

Ülőtüntetést tartanak jelenleg Belgrádban. Ahogyan az elmúlt két napban, ma is összegyűltek az emberek a köztársasági parlament épülete előtt, ezúttal azonban ülve demonstrálnak a legtöbben.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.