Ugrás a tartalomra
Pixabay/Tama66

Változó felhőzet, 20 fok alatti hőmérsékletek a jövő héten

2022.10.09
08:37
Forrás
hidmet.gov.rs
Keddtől a csúcshőmérséklet már nem éri el a 20 fokot.

Vasárnap viszonylag sok lesz a felhő az égen, de a reggel szórványosan előforduló eső után napközben már nem valószínű csapadék. Némi napsütésben is lesz részünk. 22 fok körül várható a csúcshőmérséklet.

Hétfőn változóan felhős időre van kilátás, több napsütésre számíthatunk. A legmelegebb órákban 21 fok lehet.

Kedden változékony időben lesz részünk. Rövid időszakokra ugyan kisüthet a nap, de többször megnövekszik a felhőzet, záporok is lehetségesek. 20 fok alatt marad a hőmérséklet.

Szerdán és csütörtökön is a keddihez hasonló idő lesz. Többször takarják felhők az eget, csapadék is eshet, főleg csütörtökön. A levegő hőmérséklete 20 fok alatt, 18 fok körül alakul.

időjárás
hőmérséklet
csapadék

Kapcsolódó tartalmak

Most

15:29, Frissítve: 16:15

Szörnyella de Frász Darth Vaderrel ropta

Farsangi táncházat tartottak a zombori Magyar Polgári Kaszinóban. A mulatságon a környék apraja és nagyja is részt vett. A gyerekek jó hangulatáról a Duhaj Zenekar gondoskodott, a szervezők pedig fánkkal és üdítővel is kedveskedtek a résztvevőknek.
14:23, Frissítve: 15:42

„Csak menni akarok tovább”

A folyamatos rendőrségi akciók sem tartják távol a migránsok egy részét Horgos környékéről. A falu melletti tanyákon továbbra is kisebb csoportokban rejtőzködnek az illegális bevándorlók.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.

Szabadka legendás diszkói

Largo, Aquarius, Lezonit, Amfora, Mladost, Hacienda… Legendás hírű szabadkai szórakozóhelyek a 1970-es és 80-as évekből, amikor még mindenki táncolt.