Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Vörös Gábor

Varga Iza a csütörtöki Pannon Presszóban!

2018-02-13
17:34
Forrás
Pannon RTV
Bár az Ugorjunk Át! műsora csütörtökön most elmarad, de azért a műsorvezetőnk, Vörös Gábor erre a napra is exkluzív interjúval várja hallgatóit: a Barátok Közt "Nórájával", Varga Izával beszélgetett.

Nem sokan tudják, hogy az óbecsei származású örökifjú magyar színésznőt különleges szálak fűzik Arany Jánoshoz és költészetéhez. A csütörtöki interjúban arról is beszél majd, hogy miként került bele az Arany 200 hanglemezének felvételébe és turnéjába, illetve a közel 20 éves Barátok Közt sorozatban mire lehet majd számítani hamarosan!

Mindemellett jó hír a rajongói számára: az említett lemezbemutató turné jövő hétfőn hódmezővásárhelyi állomására érkezik a Bessenyei Ferenc Művelődési Központba, így oda a művésznő sok szeretettel várja vajdasági barátait és követőit is egy nem mindennapi "koncertre"!


Az interjút csütörtökön a Pannon Presszóban hallhatjátok az FM 91.5 Mhz-en!

Varga Iza

Most

16:45

Tartós lehűlés jön

A hét eleji napos idő után a hét második felében végre megérkezhet a késő őszies, hideg idő vidékünkre.
16:27

Jön a tél és vele a szmog

A tél közeledtével egyre nagyobb a lehetősége a szmog kialakulásának a városokban. Elsősorban a helytelen tüzelés miatt a késő délutáni és esti órákban romlik a levegő minősége.
15:45

Ranieri visszatér a Premier League-be

Már nem Slaviša Jokanović az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban utolsó helyen álló Fulham menedzsere. A labdarúgóklub az olasz Claudio Ranierit nevezte ki menedzsernek.
15:36

Putyin Szerbiába látogat

Alekszandr Csepurint, Oroszország belgrádi nagykövetét fogadta ma Aleksandar Vučić szerb államfő a szerb fővárosban. A találkozón szó esett Vlagyimir Putyin esedékes szerbiai látogatásáról is.

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Vasárnap kora este sűrű füst gomolygott az Arsenije Čarnojević és a Szép Ferenc utca kereszteződésénél. A közlekedés teljesen megbénult, mert a látási viszonyok minimálisra csökkentek.

Látványkonyhával várja vendégeit a Varga Csárda

Ünnepséggel, állófogadással nyitotta meg kapuit az új Varga Csárda Magyarkanizsán. Az egykori Halászcsárda helyén kialakított új étterem látványkonyhával és széles halétel különlegességekkel szolgál.

Állami ünnep van

A ma és holnap állami ünnep van Szerbiában, ezért a hétfő is munkaszüneti nap.

Sok rendőr szakmát vált

Egyre több közrendőr és tiszt hagyja el hivatását és választ másik szakmát magának - tájékoztat a szerbiai rendőrök reprezentatív szakszervezete.