Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Vörös Gábor

Varga Iza a csütörtöki Pannon Presszóban!

2018-02-13
17:34
Forrás
Pannon RTV
Bár az Ugorjunk Át! műsora csütörtökön most elmarad, de azért a műsorvezetőnk, Vörös Gábor erre a napra is exkluzív interjúval várja hallgatóit: a Barátok Közt "Nórájával", Varga Izával beszélgetett.

Nem sokan tudják, hogy az óbecsei származású örökifjú magyar színésznőt különleges szálak fűzik Arany Jánoshoz és költészetéhez. A csütörtöki interjúban arról is beszél majd, hogy miként került bele az Arany 200 hanglemezének felvételébe és turnéjába, illetve a közel 20 éves Barátok Közt sorozatban mire lehet majd számítani hamarosan!

Mindemellett jó hír a rajongói számára: az említett lemezbemutató turné jövő hétfőn hódmezővásárhelyi állomására érkezik a Bessenyei Ferenc Művelődési Központba, így oda a művésznő sok szeretettel várja vajdasági barátait és követőit is egy nem mindennapi "koncertre"!


Az interjút csütörtökön a Pannon Presszóban hallhatjátok az FM 91.5 Mhz-en!

Varga Iza

Most

22:44, Frissítve: 22:52

A Real Madrid nyerte az Euroligát

A férfi kosárlabda Euroliga 2017–2018-as kiírásának belgrádi döntőjében a Real Madrid 85–80-ra legyőzte a címvédő Fenerbahcét.
20:58, Frissítve: 21:09

Magabiztos TSC győzelem

A topolyai TSC hazai pályán 3:0-ra legyőzött az užicei Sloboda csapatát a Szerb Labdarúgó Első Liga 28. fordulójában.
18:12

Újvidékre került a fődíj

Az újvidéki Sanja Mančetić nyerte az idei Nemzetközi Mezőgazdasági Vásár fődíját, egy rotációs kapával felszerelt középteljesítményű traktort az Agropanonka jóvoltából.
17:52, Frissítve: 18:01

ESPN: Szerbia nem jut be a nyolcaddöntőbe

Szerbia válogatottja nagyon jó, de nem tudnak majd bejutni a nyolcaddöntőbe a jövő hónapban kezdődő oroszországi világbajnokságon - ismerteti előzetes elemzését a szerb csapatról az ESPN.

Népszerű

vízben rekedt autó

Hatalmas felhőszakadás árasztotta el Szabadkát

Sok gondot okozott a heves eső Szabadkán csütörtök délután. Több út is járhatatlanná vált, mivel a csatornahálózat nem tudta elnyelni a hirtelen lezúduló nagy mennyiségű csapadékot.

Eltűnt egy majom a Palicsi Állatkertből

Az állatnak még tegnap veszett nyoma, azóta pedig már a rendőrség is keresi. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a majom elszökött-e, vagy pedig valaki ellopta.
vihar

Ítéletidőre figyelmeztetnek Szerbiában

A Szerbia Hidrometeorológiai Intézet figyelmeztetése szerint az elkövetkező három napban az ítéletidő az ország egész területére kiterjedhet, de a legkritikusabb helyzet Nyugat-Szerbiában várható.

A boldogító igen

Ürményi Róbert, a Pannon RTV zentai stábjának munkatársa ma örök hűséget fogadott párjának, Szabó Rékának.