Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Vörös Gábor

Varga Iza a csütörtöki Pannon Presszóban!

2018-02-13
17:34
Forrás
Pannon RTV
Bár az Ugorjunk Át! műsora csütörtökön most elmarad, de azért a műsorvezetőnk, Vörös Gábor erre a napra is exkluzív interjúval várja hallgatóit: a Barátok Közt "Nórájával", Varga Izával beszélgetett.

Nem sokan tudják, hogy az óbecsei származású örökifjú magyar színésznőt különleges szálak fűzik Arany Jánoshoz és költészetéhez. A csütörtöki interjúban arról is beszél majd, hogy miként került bele az Arany 200 hanglemezének felvételébe és turnéjába, illetve a közel 20 éves Barátok Közt sorozatban mire lehet majd számítani hamarosan!

Mindemellett jó hír a rajongói számára: az említett lemezbemutató turné jövő hétfőn hódmezővásárhelyi állomására érkezik a Bessenyei Ferenc Művelődési Központba, így oda a művésznő sok szeretettel várja vajdasági barátait és követőit is egy nem mindennapi "koncertre"!


Az interjút csütörtökön a Pannon Presszóban hallhatjátok az FM 91.5 Mhz-en!

Varga Iza

Most

18:47, Frissítve: 20:08

Nők tárlata Magyarkanizsán

A magyarkanizsai Dobó Tihamér Képtárban megnyílt a Nők tárlata elnevezésű képzőművészeti és kézimunka-kiállítás, amelyen majdnem száz nő alkotását tekinthetik meg az érdeklődők.
17:06, Frissítve: 17:36

Községi szavalóverseny Zentán

Községi szavalóversenyt tartottak ma délelőtt Zentán. Az általános iskolák felsős diákjai versenyeztek a legjobbnak járó diplomáért és a továbbjutásért.

Népszerű