Ugrás a tartalomra

Várja a jelentkezőket a Természetvédelem határok nélkül

2021.05.07
11:07
2021.05.07
20:30
Forrás
Pannon RTV
Hétfőig lehet jelentkezni a Természetvédelem határok nélkül természetismereti vetélkedőre. A kiírást a topolyai Arcus Környezetvédő Egyesület hirdette meg a vajdasági, felső tagozatos általános iskolás diákok számára a Pannon RTV-vel együttműködve.

A vetélkedő központi témája a vizes és gyepes élőhelyek, valamint a Szerbia és Magyarország közötti államhatár, határ menti térségének élővilága. A vetélkedőre 5-7. osztályos, általános iskolás diákokból álló 5 fős csapatok jelentkezését várjuk Vajdaság területéről. A csapatok egy online regisztrációs lap kitöltésével és elküldésével jelentkezhetnek a vetélkedőre hétfő éjfélig. A döntőbe jutott csapat tagjai elismerésként két napos magyarországi szakmai tanulmányúton vehetnek részt a nyári szünetben.

A kiírás részleteiért kattintson ide.

Természetvédelem Határok Nélkül
Arcus Környezetvédő Egyesület

Most

07:52, Frissítve: 09:39

Ismét fellángolhat a gázai-izraeli harc

zrael a Gázai övezetből útnak indított gyújtóléggömbökre válaszul ismét légitámadásokat hajtott végre a Hamász létesítményei ellen – tudatta csütörtök éjjel az izraeli hadsereg.
23:10, Frissítve: 08:23

Díjazták a vajdasági tehetségeket

Kiváló vajdasági magyar diákokat, felsőoktatási hallgatókat díjaztak, és tehetség nagyköveteket kiáltottak ki Szabadkán. A díjazottak emlékplakettet, alkalmi ajándékot és az MNT által biztosított támogatást vehették át.

Népszerű

Mától érvényesek az enyhítések Szerbiában

A járványhelyzet javulásával a köztársasági válságstáb hétfőn döntött a járványügyi intézkedések enyhítéséről, azonban ezt a kormánynak is el kellett fogadnia. Az új szabályok mától léptek hatályba.

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.