Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Krisztián

Vasárnap érkezik a jó idő

2019-05-15
15:07
2019-05-15
15:30
Forrás
weather2umbrella, Szerbiai Hidrometeorológiai Intézet
Erősen felhős vagy borult marad az ég egészen vasárnapig. A Szerbiai Hidrometeorológiai Intézet előrejelzése szerint az esős idő egészen péntekig tart majd.

A napokban a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 9 fok között várható. A legmagasabb nappali értékek pedig 12 és 19 fok között alakulnak. Szombaton melegfront éri el térségünket, valamivel kevesebb lesz már a felhő is az égen. Vasárnap meleg, száraz időnk lesz, és csak helyenként borulhat be az ég. Az előrejelzések szerint a hőmérő higanyszála akár a 27 fokot is elérheti. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 fok lesz.

időjárás

Most

14:45

Két ország, egy ellenőrzés

Holnaptól az észak-macedón és a szerb rendőrök egy épületben, közösen és egyszerűsítve végzik majd a határellenőrzést Tabanovcénél, illetve Preševónál.

Népszerű

Tűz pusztít Bosznia-Hercegovinában

Trebinje környékén, a Boszniai Szerb Köztársaságban az éj folyamán a lángok a szél miatt több kilométerre kiterjedtek. Félő, hogy a lángok a közelben elhelyezkedő Zasad településig jutnak.

Megtámadták a TSC szurkolóit Temerinben

A TSC szurkolóinak egy kisebb csoportját eddig ismeretlen tettesek megtámadták Temerinben, amikor a vasárnap esti Vojvodina elleni mérkőzés után hazafelé tartottak.

Tűz Szabadkán

Több autó is kiégett tegnap Szabadkán, a sugárút közelében, amikor kigyulladt a központi garázs a Šumska utcában.