Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Krisztián

Vasárnap érkezik a jó idő

2019-05-15
15:07
2019-05-15
15:30
Forrás
weather2umbrella, Szerbiai Hidrometeorológiai Intézet
Erősen felhős vagy borult marad az ég egészen vasárnapig. A Szerbiai Hidrometeorológiai Intézet előrejelzése szerint az esős idő egészen péntekig tart majd.

A napokban a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 9 fok között várható. A legmagasabb nappali értékek pedig 12 és 19 fok között alakulnak. Szombaton melegfront éri el térségünket, valamivel kevesebb lesz már a felhő is az égen. Vasárnap meleg, száraz időnk lesz, és csak helyenként borulhat be az ég. Az előrejelzések szerint a hőmérő higanyszála akár a 27 fokot is elérheti. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 fok lesz.

időjárás

Most

20:19, Frissítve: 20:27

25. Kálmány Lajos népmesemondó verseny

Néprajzi gyűjtéseket, képzőművészeti alkotásokat és mesemondást értékelt a zsűri a 25. Kálmány Lajos népmesemondó versenyen, Zentán. Az eseményre Vajdaság minden részéről érkeztek versenyzők.
19:59, Frissítve: 20:09

Szavazzunk!

A szavazóhelyek holnap reggel hattól, este hétig tartanak nyitva Magyarországon és a külképviseleteken is.
19:25, Frissítve: 23:46

Kiégett egy ház Moholon

Kigyulladt egy családi ház ma hajnalban Moholon. A tűzesetben egy asszony életét vesztette, férjét pedig égési sérülésekkel szállították a kórházba. A nyomozás még folyamatban van.

Népszerű

Holtan találtak három szerbiai nőt Bécsben

Három szerbiai állampolgárságú nő holttestét találták meg egy bécsi lakásban - tudósít a szerb közmédia. Sajtóinformációk szerint a három elhunyt nő egy anya és ikerlányai.