Ugrás a tartalomra
Pixabay

Vasárnap és kedden zivatar várható

2020-08-23
13:26
Forrás
rhmz
Szerdától a napsütésé a főszerep.

A vasárnapi esős, zivataros időjárás után másnap már nem kell csapadékra számítani. Hétfőn 27 fok körül alakul a hőmérséklet Észak-Vajdaságban. Időnkénti napsütés mellett inkább felhős idő várható. Kedden újabb zivatarok érkeznek fölénk, és a levegő sem melegszik fel jobban 24-25 foknál. Szerdától azután a napsütésé lesz a főszerep, a hőmérséklet csúcsértéke 29 fok körül alakul csütörtökön és pénteken is. A hétvégén 30 fok körüli maximumokra számíthatunk.

időjárás
hőmérséklet
zivatar
csapadék
napsütés

Most

15:34

Meghalt Larry King

Az amerikai televíziózás legendás alakja, a CNN korábbi műsorvezetője, tudósítója 87 éves korában egy Los Angeles-i kórházban hunyt el.
14:50, Frissítve: 17:26

Oltás az Újvidéki Vásár területén

Az Újvidéki Vásár egyes csarnokában szerda óta végzik a tömeges immunizációt. Első nap 1300-an, pénteken pedig már 2200-an vették fel a védőoltást. A kínai Sinopharm vakcinából kedden 5500 adag érkezett a városba, a napokban még ugyanennyi jött.

Népszerű

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.

Csökkent a sertés felvásárlási ára

Decemberben több országból importáltak hízót, malacot Szerbiába, így a helyi termelő áron alul kénytelen eladni a jószágokat. A gabonaárak is emelkedtek, emiatt a takarmány áremelkedésével is számolni kell. Emellett késnek az állami támogatások is.