Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Véget ért az Adni öröm közönségszavazása

2019.12.12
10:56
2019.12.12
19:01
Forrás
Pannon RTV
Véget ért az Adni öröm közönségszavazása. A voksolás eredménye alapján a legtöbb lájkot a kavillói Pomlényi Titanilla és a kilenc éves horgosi Balázs Piri Kevin kapta.

A nyertesek szombaton karácsonyi hangulatú ünnepség mellett székházunkban átvehetik a nyereményüket a többi díjazottal együtt. Az átadót rögzítjük, és az Adni öröm című műsort a Pannon Televízió szenteste, vagyis december 24-én 20:30-kor tűzi műsorra.

Pannon RTV

A voksolás eredménye alapján a legtöbb lájkot a kavillói Pomlényi Titanilla kapta, aki családjával budapesti adventi kiránduláson vehet részt a Studio Present jóvoltából. A nyolcéves kislány alkotása az Adni öröm Facebook-oldalán 1974 szavazatot gyűjtött. Családja és barátai a szavazás ideje alatt lelkesen osztották meg több internetes felületen az alkotást, ami több külföldi közösségi csoportban is megjelent.

Titanilla most először utazhat el a magyar fővárosba: „Láttam a tévében, hogy milyen szép Budapest, és el akartam menni.”

A zentagunarasi Október 18. Általános Iskola másodikos tanulója szabadidejében is sok rajzot készít, amelyre szülei nagyon büszkék. Az édesapa, Pomlényi Rolland elmondta: „A feleségem, Valentina látta meg először, és így megpróbáltuk, hogy rajzoljon a lányunk, mert nagyon okos lány. Nagyon szépen rajzol, nagyon jól tanul és így megpróbáltuk.”

Pannon RTV

A második helyezettet, Balázs Piri Kevint matekóra közben értük utol. A kilencéves kisfiú a karácsonyi ünnepek idején leginkább a családdal együtt töltött időt és az ajándékozást szereti, de az éjféli szentmisére is nagy örömmel jár. Rajzán, amivel 882 szavazatot szerzett, azt a pillanatot örökítette meg, ahogy családjával a templomba igyekeznek: „Öröm. Én szeretek ott lenni. Betlehemi játékot is szoktunk eljátszani a többiekkel.”

Pannon RTV

A Pannon RTV karácsonyi kreatív műsorának díjátadó ünnepsége szombaton lesz. A zsűri által kiválasztott 36 alkotót és a két közönségdíjast székházunkban, egy nagyszabású tévéműsor felvételének keretében ajándékozzuk meg. A gyerekeket műsorral, ajándékokkal várjuk a díjátadóra. Ugyanezen a napon az Adni öröm pályázat rajzaiból összeválogatott kiállítás is megnyílik médiaházunk földszinti tanácstermében.

Adni öröm!
Pomlényi Titanilla
Balázs Piri Kevin

Most

16:13, Frissítve: 16:27

Mire figyeljünk két keréken?

Egyre több motorost csábít az utakra a nyárias időjárás. Ez pedig akarva akaratlanul magával vonzza azon balesetek számának növekedését, amelyekhez közük van a motorosoknak.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.