Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Virágautomata Zentán

2021-01-18
15:33
2021-01-18
17:17
Forrás
Pannon RTV
A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.

Mindenkivel megtörtént már, hogy elfelejtett valamilyen jeles napot, vagy későn jutott eszébe, hogy virágot kellett volna vennie. Ilyen esetekben jó szolgálatot tesz az virágautomata, amelyből a nap 24 órájában válogathatunk a benne található csokrokból, cserepes virágokból, ajándékokból.

Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Terhes Szilvia: „Azért jöttem virágot vásárolni, mert most hirtelen eszembe jutott, hogy egy ismerősnek születésnapja van. Gondoltam kihasználjuk az alkalmat, és kipróbáljuk az automatát. Nagyon egyszerű használni, idősnek, fiatalnak egyaránt ajánlom.”

Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Ózsvár Tímea több éve üzemelteti virágüzletét a zentai piac szomszédságában. Gondos piackutatást végezve élt a lehetőséggel, hogy nyugati mintára virágautomatával bővítse kínálatát. A jelenlegi helyzetben az sem volt elhanyagolandó tényező, hogy ezen a módon a vevők maszkhasználat és emberekkel való érintkezés nélkül tudják megvásárolni, többnyire csokorba kötött virágait.

Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Ózsvár Tímea, virágüzlet tulajdonos, Zenta: „Az automata 9 fiókból áll, ami azt jelenti, hogy 9 virágot tudunk elhelyezni bele, akár csokrot, vagy cserepes virágot. Az ár az nem különbözik, az ugyan az, mintha itt bent vásárolná.”

Pannon RTV/Ürményi Frigyes

A virágbolt tulajdonosától megtudtuk, hogy ugyan még csak pár napja működik az automata, és még csak ismerkednek a lehetőséggel az érdeklődők, de örömre ad okot, hogy a virágbolt munkaideje alatt többször ellenőriznie kell, hogy szükséges-e újratölteni az automata ablakocskáit, pótolva ezzel az elkelt portékákat.

virág
virágautomata

Most

14:26, Frissítve: 15:17

Gyengül a Golf-áramlat

Ezer éve nem volt olyan gyenge az Atlanti-óceán körforgási rendszere mint most – ezt állítja egy tanulmány.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.