Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szkocsovszki László

Visszaköszön a nyár

2021.09.24
14:06
Forrás
Szerbiai RTV
Kellemes, késő nyárias időjárásra számíthatunk az előttünk álló hétvégén. Az átlagosnál melegebb időben lesz részünk, a hőmérő higanyszála akár a 30 fokot is elérheti.

A nyugati-északnyugati szél a hétvégére már mérséklődik. Számottevő csapadékra vidékünkön nincs kilátás. A hajnalok viszont hűvösek maradnak, a levegő akár 5 fokra is lehűlhet. Helyenként pára, köd képződhet, de napközben már sok napsütésre, kevés felhőre számíthatunk.

időjárás
meleg

Most

21:26, Frissítve: 21:52

Oltásra buzdít a VIFÓ elnöke

Az elmúlt fél évben megnőtt a fiatalok oltási kedve, egyre többen veszik fel már a harmadik oltást is, viszont még mindig sok a tenni való - jelentette ki a Közügyekben Szollár Ádám, a VIFÓ elnöke.
18:54, Frissítve: 19:03

Magyarország legnépszerűbb úti céljai

Magyarországon mindenszentek hosszú hétvégéjét sokan utazással töltik: Eger, Gyula, Budapest, Hajdúszoboszló és Pécs vonzza a legtöbb vendéget. Az októberi foglalások darabszáma már felülmúlta a tavalyi és a 2019-es számokat a Szallas.hu szerint.

Népszerű

Tüntetés a szigorítás ellen Szabadkán

Tüntetést szerveztek vasárnap este Szabadkán az új intézkedés miatt, miszerint 22 óra után csak védettségi igazolás felmutatásával lehet belépni a szórakozó- és vendéglátóhelyekre.