Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Visszatér a nyár

2020-07-08
10:01
2020-07-08
16:14
Forrás
Pannon RTV
A hét hátralevő részében változékony időjárásra számíthatunk - derül ki a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzéséből.

A szikrázó napsütést péntekig élvezhetjük, szombattól azonban már érdemes magunknál tartani az esernyőt. A meleg ellenére ugyanis több helyen előfordulhat felhőszakadás, viharos erejű széllökésekkel.

A következő napokban a felmelegedésé lesz a főszerep. Csütörtökön visszatér az igazi napos, nyári időjárás. Gyenge északi-északnyugati szélmozgásra kell számítani, a nappali hőmérséklet csúcsértéke akár a 30 Celsius-fokot is meghaladhatja.

Pénteken a hűvös reggelt 25-30 fok közötti nappali hőmérséklet követi, csapadékra nem kell számítanunk.

A hétvégéhez közeledve egyre magasabb hőmérsékleti értékeket mérhetünk, a meleg időjárást azonban szombaton záporok, zivatarok egészítik ki. Vasárnap már valamivel kevesebb csapadék esik majd térségünkben, felhőszakadás ugyanakkor helyenként előfordulhat.

időjárás
időjárás-előrejelzés

Most

10:23, Frissítve: 10:42

A nyaralás nem vész el, csak átalakul

A szerbiai utazási irodák kötelesek lebonyolítani a már megszervezett utazásokat, még abban az esetben is, ha időközben töröltetik magukat a nyilvántartásból - nyilatkozta a YUTA igazgatója.
06:25, Frissítve: 10:34

75 éve dobták le az első atombombát

1945. augusztus 6-án reggel 8 óra után a B–29 típusú, Enola Gay nevet viselő amerikai bombázó ledobta a Little Boynak nevezett stratégiai atombombát Hirosimára.

Népszerű

Ítéletidő Bácskában

Szabadkát nem sokkal 20 óra előtt érte el a vihar. Egyes helyi közösségekben nagy mennyiségű jég esett.

Kevés a vásárló a szabadkai ócskapiacon

Nem csak a magyarországi vevők maradtak el, akik most nem tudnak átjönni a határon, a járvány miatt a helybeliek is ritkán keresik fel a nemrégiben még kedvenc bevásárlóhelyüket.