Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szalai Adrián

Visszatért több televíziós és rádiós műsorunk

2021.09.19
15:23
2021.09.22
16:20
Forrás
Pannon RTV
A nyári szünet után hétfőtől őszi műsorrendre tér át a Pannon Rádió és Televízió, valamint a Szabadkai Magyar Rádió.

A Pannon Televízióban a fél hatos Híradónk után ismét műsoron lesz a Közügyek 18,05-től, de visszatér a Sporthétfő is Vajdaság sporteseményeivel. A kultúrát kedvelők kéthetente szerdánként az új arculattal debütáló Vitrázsból tájékozódhatnak, de nem hagyjuk mozgás nélkül sem a tévénézőket, ugyanis a Fitt percekben hétköznaponként két alkalommal is várjuk a mozogni vágyókat, emellett új epizódokkal érkezik a Kincsesládánk is.

Aki szerbül szeretne megtanulni, azok számára egy új műsort kínálunk: hétfőtől péntekig délelőtt és délután is szerb nyelvórákat sugárzunk, amelyek az alapoktól igyekeznek segíteni a nyelv elsajátításában.

Jól ismert, közkedvelt műsoraink folytatódnak a továbbiakban is, a Forog a kamera kéthetente kedden látható, de lesz Szubjektív, Hitünk, Közel-kép, Pannon Gazda, Természetvédelem Határok nélkül és Kalamáris is.

Pannon RTV

Holnaptól visszatér a Pannon Rádió őszi műsorrendje is, így hétfőn reggel hat órától újra a Reggeli csapata ébreszti a hallgatókat.

Napközbeni szórakoztató - informatív műsorunk, a Presszó 10-től 16 óráig hallható a 91.5-ön, ezt a Csillaghullás követi, Boros Alennel.

Ugyancsak visszatérnek népszerű műsoraink, mint a KultCafé, a Rockidill, a Poplista, a Csendháborítás, a Fitt Zóna és vasárnap délelőttönként a Best of Reggeli is. Hírműsorainkat már reggel hét órától hallhatják élőben óránként, este nyolcig.

A Szabadkai Magyar Rádióban is megindul holnaptól az őszi műsorrend. Kollégáink új tartalmakkal is készülnek, de a jól megszokott műsorok is folytatódnak.

A Napindítót hétfőtől már reggel hat órától hallhatják a 107,1 MHz-en. A reggeli sáv egy új rovattal bővül: kéthetente hétfőnként a Paragrafus című műsorban a hallgatók által felvetett jogi problémákat igyekeznek megoldani szakemberek segítségével.

Az SZMR napközbeni műsora, a Mozaik a továbbiakban is 10-16 óráig várja a hallgatókat. Ahogyan eddig, így a folytatásban is lesz Körhinta hétköznaponként, lazább, szórakoztatóbb tartalmakkal. De nem marad el a közkedvelt Kívánságműsor sem vasárnaponként 11-től 16 óráig.

Pannon RTV
őszi műsorrács
Pannon Rádió
Pannon Televízió
Pannon Reggeli
Szabadkai Magyar Rádió

Most

Népszerű