Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Vuk zárja a moziévadot a Cnesában

2021.06.05
14:37
2021.06.05
16:35
Forrás
Pannon RTV
A Vuk című magyar rajzfilmet mutatják be jövő szombaton a Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény mozi termében.

Ezt követően a nyári hónapokban szünetel majd a mozi működése. A Magyar Sikerfilmek a Cnesában programsorozat pedig szeptembertől várja majd az érdeklődőket.

Nadrljanski Tornai Erika, vezető, Művészetek Háza, Magyarkanizsa: „A nyári hónapokban egy kicsit szüneteltetjük a mozit itt, Magyarkanizsán és aztán szeptembertől kezdve minden hónapban egy újabb magyar filmet vetítünk majd. Olyan izgalmas és nagyon jó magyar filmekre várjuk a közönséget, mint a Budapest Noir, az Akik maradtak, a Martfűi Rém és valamikor december végén a BUÉK című magyar vígjátékkal zárjuk a Magyar Sikerfilmek sorozatát.”

Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény
Cnesa
Nadrljanski Tornai Erika

Most

21:29, Frissítve: 21:37

Ötödször ismételték meg a szavazást

617-en adták le voksukat Veliki Trnovac település hatos számú szavazóhelyén a csütörtök esti előzetes eredmények szerint. Itt ötödször ismételték meg a szavazást.
18:55, Frissítve: 19:43

Három vajdasági díjazott az Életmese-pályázaton

Három vajdasági díjazottja lett az idei Életmese-pályázatnak, amelynek díjátadóját ma tartották a magyar Országházban. A pályázatot 14 évvel ezelőtt indították el azzal a céllal, hogy megőrizzék a családtörténeteket szerte a Kárpát-medencében.
18:29

Egy kis deszka is menthet életet

A frissen kirepült fecskék és más kismadarak eleinte ügyetlenek és hamar képesek beleesni egy medencébe, vagy vízgyűjtőbe - hívja fel a figyelmet a Mályi Madármentő Állomás.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.