Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Zápor, zivatar, jégeső is előfordulhat

2022.05.24
10:34
2022.05.24
13:32
Forrás
Szerbiai RTV
Ma meleg, de változékony időjárásban lesz részünk.

A Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet jelentése szerint ma a legtöbb helyen számíthatunk záporra, zivatarra. Néhol erős szél és jégeső is előfordulhat - figyelmeztetnek az illetékesek. Emiatt Szerbia nyugati és déli részein narancssárga riasztás van érvényben, míg az ország többi részén sárga. A hőmérséklet 25 és 31 fok között alakul.

A következő napokban is folytatódik a meleg, de szeszélyes időjárás térségünkben. Szerdán 30 fok fölé is kúszhat a hőmérő higanyszála, a legmelegebb órákban akár 34 fokot is mérhetünk. Délután kissé beborulhat az ég, rövid ideig tartó záporok, zivatarok is előfordulhatnak. Csütörtöktől egészen a hét végéig hasonló időjárásra számíthatunk.

időjárás
riasztás
zápor
jégeső

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:14, Frissítve: 17:28

Hőség, vízpart, leégés

Az év eddigi legmelegebb időszaka elé nézünk térségünkben. Sokan a vízpartokon keresnek menedéket a kánikulában. Itt könnyebb elviselni a rekkenő hőséget, de több dologra is oda kell figyelnünk az egészségünk érdekében.
16:50, Frissítve: 17:02

Hiány helyett többlet

Vajdaság 2021-es költségvetésének a végrehajtásáról szóló jelentés volt a Tartományi Képviselőház ülésének a középpontjában. Az állami számvevőszék negyedik alkalommal adott pozitív véleményt a vajdasági büdzsé kiadásairól.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.