Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Guba Éva

Záporok, zivatarok tarkítják az előttünk álló napokat

2022.09.06
07:52
2022.09.06
07:59
Forrás
Pannon RTV
A szél is felerősödhet a térségben.

Változóan napos-felhős időben lesz részünk kedden, elszórtan helyenként alakulhat ki időnként egy-egy zápor, néhol esetleg zivatar is. Helyenként megélénkülhet a szél. Délután 22 és 29 fok között alakulhat a hőmérséklet.

Szerdán folytatódik a napos-gomolyfelhős idő. A szél inkább csak záporok, zivatarok környezetében támadhat fel. Hajnalra foltokban pára, köd képződhet. A csúcshőmérséklet 24 és 31 fok között alakulhat.

Csütörtökön napközben erősen megnövekszik a felhőzet, és egyre többfelé előfordulhat zápor, zivatar. Élénk, erős lesz a délies szél. A legmelegebb órákban 26-32 fokot mutathatnak a hőmérők.

időjárás
eső
szél
ősz

Most

21:37, Frissítve: 21:49

Megszakítani a párbeszédet

A Szerb Lista a párbeszéd megszakításáért száll síkra, amíg a koszovói rendőrség rendkívüli erői és a polgármesterek vissza nem vonulnak.
16:05

Harci készültségben marad Szerbia Katonasága

Egyelőre nyugodtan telik a nap Koszovó északi részén. Ennek ellenére harci készültségben marad Szerbia Katonasága - erről döntöttek a Nemzetbiztonsági Tanács mai ülésén, amelyen a szerb kabinet tagjai mellett, Aleksandar Vučić államfő is jelen volt.

Népszerű

Tűz volt Szabadka központjában

Tűz ütött ki a szabadkai Đuro Đaković utca egyik épületében. A forgalmat lezárták egy időre, majd újraindult a közlekedés, de nagy volt a torlódás, rendőrök irányították a forgalmat.