Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Záporok, zivatarok tarkítják az időjárást

2021.07.09
19:45
2021.07.10
07:31
Forrás
Pannon RTV
Az egész országban, Kelet-Szerbia kivételével, narancssárga riasztás van érvényben a hőség miatt, egyes térségekben pedig a záporok, zivatarok miatt adott ki figyelmeztetést a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. 

Záporok, zivatarok tarkítják az időjárást az előttünk álló hétvégén is. Szombaton helyenként a szél is megélénkülhet. A hőmérséklet azonban ennek ellenére sem csökken, a legmelegebb órákban akár 36 fokot is mérhetünk. Vasárnap változóan felhős időre számíthatunk, az aznapi csúcs 32 fok körül alakul majd. A szakemberek a hétvégén egyébként erős UV-sugárzásra figyelmeztetnek.

időjárás
zápor

Most

14:15, Frissítve: 14:25

A hétvégén Folk Music Fest

Május 27-én és 28-án tartják a nyolcadik Folk Music Fest népzenei fesztivált a Palicsi Vigadó teraszán. Pénteken a Juhász zenekar nyitja meg a koncertsorozatot, szombaton délután fiatal népzenei együttesek fellépésével folytatódik a rendezvény.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.