Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Záporok, zivatarok tarkítják időjárásunkat

2021.05.13
15:13
Forrás
RHMZ
Változékony időjárásra kell számítani az elkövetkező napokban Szerbiában - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet honlapján.

20 fok körüli értékek várhatók egészen a hét végégig, ugyanakkor bárhol bármikor előfordulhat zápor, zivatar Vajdaság területén. A hajnalokon 10 fokig hűl le a levegő.

A változékony, részben napos és részben esős időjárás a hosszútávú prognózis szerint egészen a jövő hét közepéig kitart. 

időjárás
zápor
zivatar

Most

21:35, Frissítve: 21:45

Spanyolország a világbajnok!

Spanyolország 6–5-re megnyerte az ötméterespárbajt, így övék a világbajnoki cím! A budapesti világbajnokságon a férfi vízilabdatorna címvédője, Olaszország ötméteresekkel kapott ki a fináléban.
20:07, Frissítve: 20:21

Sainz pályafutása első futamgyőzelmét aratta

Carlos Sainz Jr., a Ferrari spanyol versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Brit Nagydíjat Silverstone-ban, amely a rajt utáni hatalmas baleset miatt egyórás kényszerszünetet követően folytatódott.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.