Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Zenével és humorral búcsúztatja az óévet a Pannon

2019-12-30
19:39
Forrás
Pannon RTV
Holnap 18 órától a Pannon TV-ben a reggelis fiúk beszélik ki 2019 legfontosabb történéseit a maguk humoros, kötetlen stílusában.

20:35-től megnézhetik a Brazilok című magyar filmvígjátékot. Utána a Nightcruisers, később pedig a Szóljon hát a nóta zenekar muzsikál. Az éjféli visszaszámlálás után a népszerű Valami Amerika című vígjátékot vetítjük. A Pannon Rádióban este nyolctól éjfélig Best of poplista lesz az év legjobb slágereiből Sánta Zoltánnal, a jövő év első három órájában pedig retró ínyencségeket hallhatnak. A Szabadkai Magyar Rádióban fél nyolctól a John Savage-dzsel készült interjút sugározzák. Tíz óra tíz perctől a Zsinagógában megtartott kántorkoncert felvétele csendül fel, éjféltől pedig a Csárdáskirálynő legszebb dalaiból lesz válogatás.

Pannon Reggeli
szilveszter

Kapcsolódó tartalmak

Most

15:24, Frissítve: 17:22

Négy éve indult el a Kalamáris

A Pannon Televízió műsorában neves magyar írók és világirodalmi alkotók remekművei születnek újjá óvodások és általános iskolások szavalásával. A Kalamárist minden délután 18 óra 55 perckor láthatják a nézők.

Népszerű

Új szigorításokat vezetnek be Szerbiában

Hétköznaponként 17 órakor be kell zárniuk, hétvégente pedig ki sem nyithatnak a vendéglátóipari egységek és a szolgáltatói tevékenységeket végző vállalkozások - többek között ez tartozik az új szigorítások közé - írja a szerbiai sajtó.