Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Zúzmara és ónos szitálás

2020-01-17
15:28
Forrás
koponyeg.hu
Az elkövetkező napokban is jellemzően hideg időre számíthatunk. Szombaton erősen felhős, párás idő várható, csak néhol bukkanhat elő a nap.

Továbbra is előfordulhat kisebb vegyes csapadék. 0 és +5 fok közötti értékeket mérhetünk délután. Vasárnap borult időnk lehet sokfelé párával, ködfoltokkal. Az északnyugati szél mérsékelt marad. Délután -1, +5 fok valószínű. Hétfőn délutánig borult, párás maradhat az idő, majd délutántól észak felől szakadozni kezdhet a felhőtakaró. Kedden változóan felhős időre van kilátás, hosszú idő után ismét kisüthet a nap néhány órára. Csapadék nem valószínű. Reggel -2, délután +4 fok körül alakul a hőmérséklet.

zúzmara
szitálás
ónos
időjárás
felhős
párás
napsütés

Most

11:25, Frissítve: 11:31

Kiütéses győzelemmel tért vissza a TSC

Magabiztos győzelmet aratott hazai pályán a topolyai TSC az ivanjicai Javor Matis együttese ellen. A kék-fehérek biztosan tartják a tabella negyedik helyét a szerbiai labdarúgó Szuperligában.
08:27

WHO: Dél-Amerika az új gócpont

Meghaladta a 6 millió 267 ezret a koronavírussal fertőzöttek száma a világban. A halálos áldozatok száma több mint 373 ezer, 2,8 millióan pedig már legyőzték a kórt.
07:52, Frissítve: 08:02

Ma van pünkösdhétfő

Pünkösdhétfő a pünkösdvasárnap fő ünnepet követő nap. Pünkösdkor ünnepli a kereszténység a Szentlélek eljövetelét, az egyház születésnapját.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.