Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Dobó Krisztián

145 illegális bevándorlót fogtak el Šabac környékén

2023.05.25
11:49
Forrás
Tanjug, police.hu
A szerb belügyminisztérium munkatársai a migránsokat befogadóközpontokba szállították, ahol megfelelő szállást biztosítanak számukra.

A rendőrség azt közölte, továbbra is ellenőrzik azokat az útvonalakat, ahol a migránsok közlekednek, a lakosok biztonsága érdekében.

Az illegális bevándorlók folyamatosan próbálkoznak bejutni az Európai Unió területére. Magyarországon az elmúlt 24 órában összesen 235 határsértőt tartóztattak fel a szerb-magyar határszakaszon. A feltartóztatott illegális migránsok ellenőrzésük során szír, afgán, török, marokkói és albán állampolgárnak vallották magukat, azonban személyazonosságukat nem tudták igazolni - tájékoztat a police.hu

migránsok
Szerbia
Magyarország

Most

13:43, Frissítve: 13:53

Kétnyelvű zenés irodalmi est Pancsován

Petőfi 200 Zmaj 190 címmel tartottak kétnyelvű zenés irodalmi estet a pancsovai Petőfi Sándor Magyar Művelődési Egyesületben. Kicsik és nagyok együtt ünnepelték az évfordulókat.
13:21, Frissítve: 13:52

Július elsejétől drágul a cigaretta Szerbiában

Ez lesz a második áremelés idén és valószínűleg a szokásos 10 dinárral drágul majd. A drágulás oka a 2020 végén elfogadott jövedéki naptár, amely szerint 2025-ig minden január és július elején 1,5 dinárral emelik a cigaretta utáni külön jövedéki adót

Népszerű