Ugrás a tartalomra
Pixabay/geralt

1700-nál kevesebb új koronavírusos személy Szerbiában

2021-01-19
15:40
Forrás
Szerbiai RTV, covid19.rs
457 új koronavírusos esetet regisztráltak Vajdaságban.

1688 új esetet regisztráltak egy nap alatt Szerbiában, és meghalt 20 személy a koronavírus okozta betegségben. Kórházban kicsivel több mint 5 ezer beteget ápolnak, lélegeztetőgépre 171-en szorulnak. A halálozási arány Szerbiában 1 százalékos.

Vajdaságban 457 új koronavírusos esetet regisztráltak egy nap alatt. A legtöbb új fertőzöttet Újvidéken vették nyilvántartásba, szám szerint 158-at. Vajdaságban több mint 13 ezer aktív esetet tartanak számon, az illetékes Közegészségügyi Intézet pedig arra számít, hogy a továbbiakban is csökken a számuk. A két leginkább érintett város Újvidék és Nagybecskerek, előbbiben 3442, utóbbiban több mint 1100 aktív fertőzött van.

koronavírus
koronavírus-áldozat
koronavírus-fertőzés
koronavírus-fertőzöttek
koronavírus-járvány
Vajdaság
Szerbia

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:10, Frissítve: 17:23

Megkapta az oltást Áder János

A magyar köztársasági elnök néhány nappal ezelőtt kapta meg az értesítést háziorvosától, hogy sorra kerül és kínai vakcinát ajánlott fel neki.
16:00, Frissítve: 17:43

Antalfalván is folyamatos az oltás

Javában zajlik a koronavírus elleni oltás beadása Antalfalva községben is. A kínai Sinopharm, az amerikai-német Pfizer-BioNTech és a brit-svéd AstraZeneca által gyártott oltóanyagok közül választhatnak az oltakozni vágyók.

Népszerű

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.