Ugrás a tartalomra
MTI/Balogh Zoltán

200 ezer Moderna védőoltás érkezik Szerbiába

2021.10.27
16:54
Forrás
Szerbiai RTV
Érkezik a Moderna védőoltása is Szerbiába.

A kormány a mai ülésén elfogadta Lengyelország adományát, így 200 ezer ilyen típusú vakcina érkezik hozzánk. Ezzel már öt oltás közül választhatunk, ha fel akarjuk venni a koronavírus elleni vakcinát. Szükség is van erre, mert egyre rosszabb a járványhelyzet Szerbiában és egyre inkább szigorítanak is. A Moderna MRns vakcináját az Európai Gyógyszerügynökség is jóváhagyta.

védőoltás
vakcina
Moderna

Most

15:13, Frissítve: 15:55

Magyar-szerb filmipari együttműködés

Kétoldalú filmipari, filmművészeti és audiovizuális együttműködési megállapodást írt alá Kásler Miklós, a magyar emberi erőforrások minisztere és Maja Gojković szerb művelődési miniszter Budapesten.
15:07

Áder János: Meg kell védeni az EU határait és értékeit

Európára fokozódó migrációs nyomás nehezedik majd a következő hónapokban, években, ezt az Európai Unió nem szemlélheti tehetetlenül, fel kell készülni, és az EU határait, közös értékeit meg kell védeni - mondta Áder János magyar köztársasági elnök.
14:18, Frissítve: 16:08

Egy kis apróság is sokat jelent

Elkezdődtek az ünnepek előtti jótékonysági gyűjtések és akciók Szabadkán is. Az érintett szervezetek egész évben igyekeznek segítséget nyújtani a rászorulóknak, de a legmozgalmasabb időszak az év vége. Egyrészt az ünnepek, másrészt pedig tél miatt.

Népszerű