Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Juhász Géza

2020 a szolidaritás éve Szerbiában

2020-05-31
14:02
2020-05-31
18:49
Forrás
Beta
2020 a szolidaritás éve Szerbiában - jelentette be a szerb kormány. A szolidaritás és együttműködés évének ötletét a munkaügyi minisztérium javasolta.

A foglalkoztatási miniszter, Zoran Đorđević azt mondta, hogy a rendkívüli állapot idején a szolidaritásnak és az együttműködésnek kulcsfontosságú szerepe volt, ennek hiányában egy sor negatív következménnyel kellett volna szembesülnünk, különösen az érzékeny társadalmi rétegeket illetően. Most is fontos a szolidaritás és az együttműködés, amikor az élet lassan a normális mederbe kerül - tette hozzá. A tárcavezető büszke rá, hogy a szerb kormány felismerte a minisztérium kezdeményezésének jelentőségét.

2020 a szolidaritás éve
Szerbia

Most

12:54, Frissítve: 13:00

Egyenruháknak örülhettek a törökfalui kis tűzoltók

Az adai Duga civil szervezet több éve végzi segítő munkáját a községben. A németországi Csilla von Boeselager Alapítvány képviseletében most a Törökfalui Önkéntes Tűzoltó Testület fiataljait örvendeztették meg egyenruhákkal.
12:13

Vajdaságban kevesebb az új koronavírusos eset

254 új koronavírusos esetet vettek nyilvántartásba a tartomány területén az elmúlt 24 órában - tájékoztat a Vajdasági Közegészségügyi Intézet. Ez csökkenést jelent a tegnapi adatokhoz képest, amikor 378 koronavírusos személyt regisztráltak.

Népszerű

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.