Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

33 fertőzött a Vajdasági Klinikai Központban

2020-09-15
16:06
2020-09-15
16:17
Forrás
021.rs
33 koronavírusos beteget kezelnek jelenleg az újvidéki székhelyű Vajdasági Klinikai Központban - tájékoztat az intézmény.

 Közülük négy személy állapota rendkívül súlyos, ők mesterséges lélegeztetésre szorulnak. A legutóbbi jelentést öt napja tette közzé a központ, az akkori adathoz képest jelenleg hárommal kevesebb koronavírusos beteg van az intézményben, míg lélegeztetőgépen eggyel kevesebb beteget kezelnek.

Vajdasági Klinikai Központ
Újvidék
fertőzött
koronavírus
lélegeztető

Most

16:00

Ma van a Nemzetközi Jegesmedve Nap

A jegesmedvék életük nagy részét a Jeges-tenger jegén töltik, a világ egyik leghidegebb környezetében. Megközelítőleg 21 és 31 ezer egyed él a Földön, de sok más állathoz hasonlóan őket is fenyegeti a klímaváltozás.
15:28, Frissítve: 15:36

2037 méternyi kolbász tekeredett Turián

A Turiai Kolbászfesztiválon a járványügyi helyzet miatt idén az ünnepség és a vásár elmaradt. Csak a Guiness-rekordot tartó kolbász készítőiből és a szervezőkből, valamint a kolbászkészítő verseny kisszámú résztvevőjéből állt az idei esemény.
15:01, Frissítve: 17:00

Disznótor a muzslyai réten

A muzslyai réten, Budai Zoltán tanyáján, ma baráti körben hagyományos disznótor volt, amelynek az „áldozata” egy háromszáz kilogrammos jószág volt.

Népszerű

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.