Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

35 szociális intézmény részesült tartományi támogatásban

2022.05.19
15:24
2022.05.19
17:10
Forrás
Pannon RTV
Hetvennégy projekt finanszírozására 160 millió dinárt különítettek el.

Az támogatást egészségügyi és egyéb eszközök beszerzésére, szociális létesítmények rekonstrukciójára, karbantartására és átalakítására, valamint programok szervezésére kapták.

A Tartományi Kormány 2016 óta 1,5 milliárd dinárt fordított a szociális intézmények támogatására.

Igor Mirović, a Tartományi Kormány elnöke: „Szeretném elmondani, hogy idén indítottuk el az elmúlt évek egyik legnagyobb beruházását a szociális védelem területén, ez egy új otthon, egy új elmegyógyintézet komplexum építése Csúrogon, és úgy gondolom, hogy jövőre, kicsit több mint egy év múlva kész lesz a közel 5000 négyzetméteren elhelyezkedő, teljesen új, modern, jobb színvonalú intézmény, közel 200 felhasználó részére.”

tartományi támogatás
Igor Mirović
szociális intézmény

Kapcsolódó tartalmak

Most

07:52

Ki Ladik Katalin?

Ha hangköltészet és performance, akkor Ladik Katalin. A művésznő köré épített gondolatokat és a konceptuális művészet alapelveit állította színpadra legújabb előadásában a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.