Ugrás a tartalomra
TANJUG/RADE PRELIC/mn

5-6 évig szükség lesz a koronavírus elleni vakcinára

2021-01-22
16:24
Forrás
B92
Nagyon nehéz nap ez Szerbia számára, már, ami a vakcinabeszerzést illeti. Erről beszélt Aleksandar Vučić šumadijai látogatása során.

A köztársasági elnök hozzátette: harcolni fog a védőoltásokért, de arra a kérdésre nagyon nehéz választ adnia, hogy lesz-e elegendő vakcina az országban.

Kiemelte: tárgyalnak a kínaiakkal, az oroszokkal és az indiaiakkal. Vučić szerint a következő 5-6 évben szükségünk lesz a koronavírus elleni védőoltásra.

vakcina
oltás
koronavírus
Aleksandar Vučić

Most

16:00, Frissítve: 16:10

Antalfalván is folyamatos az oltás

Javában zajlik a koronavírus elleni oltás beadása Antalfalva községben is. A kínai Sinopharm, az amerikai-német Pfizer-BioNTech és a brit-svéd AstraZeneca által gyártott oltóanyagok közül választhatnak az oltakozni vágyók.
14:13, Frissítve: 16:54

Mi a teendő, ha valakit kutyatámadás ér?

Nemrég súlyos kutyatámadás ért egy szabadkai nőt. Az eset igencsak felborzolta a kedélyeket a városban, hiszen gyakran látni kóbor kutyákat az utcákon, a parkokban, a tereken magányosan vagy kisebb-nagyobb csoportokba verődve.

Népszerű

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.