Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Payeta Maurice

6498 új koronavírus-fertőzött egy nap alatt

2022.08.08
17:41
Forrás
Szerbiai RTV, covid19.rs
6498 új koronavírus fertőzöttet vettek nyilvántartásba Szerbiában az elmúlt 24 órában - olvasható a covid19.rs portálon.

Az említett időszakban 14 személy vesztette életét a kór szövődményeiben. Kórházban 681 beteget kezelnek, közülük 31-en vannak lélegeztetőgépen. Ivo Udovičić, a belgrádi Karaburma katonai kórház vezetője elmondta, július közepén mindössze 7 koronavírusos fekvőbetegük volt, tegnap ez a szám már elérte a 40-et. Valamennyiüknek közepesen súlyosak, vagy súlyosak a tüneteik, és 40 és 90 év közöttiek - emelte ki a szakember. Az országban fennálló koronavírus-helyzet továbbra is bizonytalan, a fertőzöttek száma pedig az elkövetkező héttől tíz napban növekedni fog – ezt már Branislav Tiodorović mondta. Az epidemiológus szerint a legnagyobb veszélyt az enyhe tüneteket mutató emberek jelentik, akik szabadon mozoghatnak, dolgozhatnak, utazhatnak és így terjesztik a vírust.

koronavírus
koronavírus-áldozat
koronavírus-fertőzött
koronavírus-fertőzés
koronavírus-fertőzöttek
koronavírus-járvány

Most

19:25, Frissítve: 19:46

Farsangi táncház a VM4K-ban

Farsangi táncházat tartottak a szabadkai VM4K-ban. A mulatság jelmez bemutatóval kezdődött. A gyerekek a legkreatívabb jelmezeket öltötték magukra.
15:34, Frissítve: 15:41

LeBron került az élre

LeBron James, a Los Angeles Lakers sztárja megdöntötte Kareem Abdul-Jabbar rekordját, ezzel ő lett az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság történetének legeredményesebb játékosa.

Népszerű