Ugrás a tartalomra
Pixabay/Free-Photos/illusztráció

Akciós repülőjegyek az Air Serbiánál

2023.01.23
13:11
Forrás
B92
Mától február 5-ig kedvezményes árakon kaphatunk jegyet az Air Serbia gépeire.

Az árkedvezmények meghaladják a 40 százalékot, és a régióbeli, valamint egyes európai járatokra vonatkoznak. A legolcsóbb jegy 39 euró, ennyi pénzért eljuthatunk például Barcelonába, Athénbe, Zágrábba, Budapestre vagy Máltára. 49 euróért Rómába, Stuttgartba, Oszlóba, Stockholmba, illetve Nürnberge utazhatunk repülővel. Madridba, Brüsszelbe, Berlinbe, Frankfurtba, Párizsba és Amsterdamba az Air Serbia 59 euróért visz el. Londonba már 79 euróért is el lehet jutni.

Az akciós árak a február elsejétől április elsejéig tartó időszakra vonatkoznak.

Air Serbia
repülőjegy
akció

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:01, Frissítve: 18:19

Davis Kupa: A franciák legyőzték a magyarokat

Marozsán Fábián 6:3, 6:3-ra kikapott Ugo Humbert-től a Tatabányán rendezett Magyarország-Franciaország tenisz Davis Kupa-selejtező utolsó mérkőzésén, így az ellenfél jutott 3-2-es összesítéssel tovább a döntő csoportkörébe.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.