Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szarapka Szabolcs

Aki csak teheti, válassza a kishatárátkelőket

2021.08.29
08:12
2021.08.29
13:47
Forrás
police.hu, BorderWatcher
Továbbra is kilométeres sorokban várnak az autósok a Horgos-Röszke autópálya határátkelőn, de a Kelebia-Tompa határátkelőn is több órás a várakozási idő. Aki Magyarország felé tart, annak érdemes a kisebb határátkelőket választania.

Vasárnap reggel is több órát, a hivatalos adatok szerint akár 4 órát is vártak azok, aki a Horgos-Röszke határátkelőn próbáltak eljutni Magyarországra. Kelebián is legalább két órát kell várakozni a határátlépésre.

A közúti áltkelők közül Királyhalomnál 2, Horgosnál, Bajmoknál és Gyálánál 1 órát kell várni. A gyorsabb határátlépés érdekében érdemes a kisebb átkelőket választani, de ezeken is hosszú sorokban állnak az autók.

Aki Magyarországról szeretne Szerbiába belépni, annak nem kell fél óránál hosszabb várakozásra számítania.

határátlépés

Kapcsolódó tartalmak

Most

11:33, Frissítve: 11:41

Egy asztalnál Kurti és Vučić

Több mint egy év után folytatódott a Belgrád és Pristina közti párbeszéd. Aleksandar Vučić szerb elnök és Albin Kurti koszovói kormányfő egy asztalhoz ült Brüsszelben.
10:51

A csúcson is netezne? - megteheti

Mostantól a Kilimandzsáró is szélessávú internetet kap, hogy a turisták tweetelhessenek, instázhassanak vagy whatsappozhassanak, miközben megmásszák Afrika legmagasabb hegyét.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.

Folytatódtak a tüntetések Vajdaság-szerte

Nem egyeztek meg a gazdák és a kormány képviselői. A gazdák azt mondták, az alacsony felvásárlási árak, a magas üzemanyag- és műtrágya árak, továbbá a vízlecsapolási illeték miatt elégedetlenek.