Ugrás a tartalomra
Újvidéki Egyetem
Pannon RTV

Aláírásgyűjtés az Újvidéki Egyetemen az erőszak ellen

2019-06-10
15:15
2019-06-10
16:46
Forrás
Pannon RTV
Az Újvidéki Egyetem tanárai aláírásgyűjtésbe kezdtek, a Bölcsészkar pedig közleményben ítélte el a néhány napja a tartományi székvárosban történt erőszakcselekményeket, melyek áldozatai egyetemisták.

Mihаjlo Nikolićot és Mаrko Đelevićet pénteken fényes nappal verték meg ismeretlen támadók az egyetemi városban. Az incidens egy - a város zöld felületeinek védelméért szervezett - tüntetés után történt, melyen a két egyetemista részt vett. Dejan Bagarićot pedig szombaton este, az "Egy az ötmillióból" tüntetés után támadták meg.

Az utóbbi eset kapcsán Nebojša Stefanović belügyminiszter elmondta, a rendőrség már megkezdte a feltétezett elkövető felderítését, de további részleteket nem árulhat el a nyomozással kapcsolatban.

aláírásgyűjtés
Újvidéki Egyetem

Most

19:19, Frissítve: 20:35

Exkluzív interjú James Bonddal

Egy ausztrál úriember, aki fiatalon mindennél jobban szeretett volna a legendás dupla nullás ügynök szerepében tündökölni a mozivásznon.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.