Ugrás a tartalomra
Szabadka

Áldott ünnepeket kíván dr. Pásztor Bálint

2023.01.06
12:06
2023.01.06
16:07
Forrás
Közlemény
Boldog karácsonyt, egészségben, békességben eltöltött áldott ünnepeket kívánt a julián naptár szerint ünneplőknek dr. Pásztor Bálint.

Szabadka Város Képviselő-testületének elnöke azt mondta, az ünnep üzenete, a béke és a jóság kísérjen mindenkit, valamint ápolják és terjesszék az igaz értékeket.

Dr. Pásztor Bálint, elnök, Szabadka Város Képviselő-testülete: Szabadka Város Képviselő-testületének elnökeként minden Julián naptár szerint ünneplő polgártársunknak boldog karácsonyt kívánok. Egészségben, örömben és jólétben töltsék azt. Az ünnep üzenete, a béke és a jóság kísérjen mindenkit és ápolják az igaz értékeket. Isten békéje, Krisztus megszületett!

Dr. Pásztor Bálint
karácsony

Most

21:37, Frissítve: 21:49

Megszakítani a párbeszédet

A Szerb Lista a párbeszéd megszakításáért száll síkra, amíg a koszovói rendőrség rendkívüli erői és a polgármesterek vissza nem vonulnak.
16:05

Harci készültségben marad Szerbia Katonasága

Egyelőre nyugodtan telik a nap Koszovó északi részén. Ennek ellenére harci készültségben marad Szerbia Katonasága - erről döntöttek a Nemzetbiztonsági Tanács mai ülésén, amelyen a szerb kabinet tagjai mellett, Aleksandar Vučić államfő is jelen volt.

Népszerű

Tűz volt Szabadka központjában

Tűz ütött ki a szabadkai Đuro Đaković utca egyik épületében. A forgalmat lezárták egy időre, majd újraindult a közlekedés, de nagy volt a torlódás, rendőrök irányították a forgalmat.