Ugrás a tartalomra
Gázóra
Pannon RTV

Aleksandar Antić: Nem lesz gond az energiaellátással

2019-01-12
13:57
2019-01-12
17:52
Forrás
Szerbiai RTV
Nem kell attól tartaniuk a szerbiaiaknak, hogy áram vagy gáz nélkül maradnak a vidékünkön tapasztalható hideg időjárás idején - jelentette ki az energetikai miniszter a szerbiai közmédia műsorában.

Kiemelte, az energetikai minisztérium munkacsoportja folyamatosan követi az energiaellátásért felelős központok működését. Hozzátette, a Szerbiai Villanygazdaság a legnagyobb kapacitással működik, attól nem kell tartani, hogy fennakadások lennének az ellátásban - szögezte le.

Hozzátette: „Ami a távfűtési rendszert illeti, az összes működik Szerbiában, a legtöbb 24 órás ügyelettel naponta, a belgrádi távfűművek, továbbá a nagyobb városok központjai is 24 órában dolgoznak, és biztosítják a hőenergiát, a lakások melegek. Ami a villamosenergia-elosztást illeti, a mostaniak valóban rendkívüli időjárási viszonyok, ennek ellenére a villamosenergia-elosztás teljes mértékben megfelel az elvárásoknak.”

Aleksandar Antić

Most

21:17, Frissítve: 21:28

Pokoli hőség Európában, iskolákat zárnak be

Holnap tetőzhet a Szaharából érkező hőhullám, 40 fok feletti hőmérséklettel Franciaországban és Spanyolországban. Van, ahol 45 fokot várnak. Párizs elővárosaiban sorra zárják be az iskolákat.
19:32

Gázrobbanás Bécsben

Tíz ember megsérült, közülük négyen súlyosan ma délután Bécsben, amikor feltételezhetően gázrobbanás történt egy többemeletes lakóépületben.
16:22

Kik keresnek a legtöbbet Szerbiában?

A szerbiai nettó átlagfizetés áprilisban 54.645 dinár volt, bruttó átlagban pedig 75.441 dinár. Ez nominálisan 11 százalékkal, reálisan 8 százalékkal több, mint egy évvel ezelőtt.

Népszerű

Gyilkosság és öngyilkosság Péterrévén

Vadászpuskával megölt egy nőt, majd magával is végzett egy férfi hétfőn Péterrévén. A mojbecej portál nem hivatalos értesülései szerint a férfi valószínűleg a nő férje volt.