Ugrás a tartalomra
Gázóra
Pannon RTV

Aleksandar Antić: Nem lesz gond az energiaellátással

2019-01-12
13:57
2019-01-12
17:52
Forrás
Szerbiai RTV
Nem kell attól tartaniuk a szerbiaiaknak, hogy áram vagy gáz nélkül maradnak a vidékünkön tapasztalható hideg időjárás idején - jelentette ki az energetikai miniszter a szerbiai közmédia műsorában.

Kiemelte, az energetikai minisztérium munkacsoportja folyamatosan követi az energiaellátásért felelős központok működését. Hozzátette, a Szerbiai Villanygazdaság a legnagyobb kapacitással működik, attól nem kell tartani, hogy fennakadások lennének az ellátásban - szögezte le.

Hozzátette: „Ami a távfűtési rendszert illeti, az összes működik Szerbiában, a legtöbb 24 órás ügyelettel naponta, a belgrádi távfűművek, továbbá a nagyobb városok központjai is 24 órában dolgoznak, és biztosítják a hőenergiát, a lakások melegek. Ami a villamosenergia-elosztást illeti, a mostaniak valóban rendkívüli időjárási viszonyok, ennek ellenére a villamosenergia-elosztás teljes mértékben megfelel az elvárásoknak.”

Aleksandar Antić

Most

Népszerű

Bombarobbanás történt Topolyán

Csütörtök éjjel fél tizenegy körül a Ljubljanai utca 16-os szám alatt, B. L. otthona előtt robbant a bomba egy magyar rendszámtáblás autó alatt – adta hírül egy helyi (mojabackatopola.rs) hírportál.
Mentőautó

Holtan találtak egy 15 éves fiút Topolyán

A topolyai Bartók Béla utca egyik házában ma a reggel holtan találták a 15 éves O. A. -t. A kiskorú holttestét állítólag barátjának a dédanyja találta meg az ágyban.