Ugrás a tartalomra
Instagram

Aleksandar Vučić idősebbik fia koronavírusos

2020-04-08
21:48
2020-04-08
22:03
Forrás
Szerbiai RTV
Szerbia államfőjének idősebbik fia, Danilo megfertőződött az új típusú koronavírussal. A klinikai képe miatt a belgrádi Fertőző Betegségek Klinikájára szállították.

A hírt az államfő a saját Instagram oldalán jelentette be. Aleksandar Vučić a bejegyzésében azt írta, hogy amikor elkezdődött a fia csak annyit mondott, a megadás nem opció.

Az elsőszülött fiam koronavírusos, a klinikai képe miatt pedig a Fertőző Betegségek Klinikáján ápolják - írja Szerbia elnöke a bejegyzésében. Fiam legyőzöd te ezt. Szeret édesapád, mindannyian szeretünk - üzente Aleksandar Vučić a fiának.

Aleksandar Vučić
koronavírus

Most

21:42, Frissítve: 22:16

20 éves a Juhász zenekar

20 éves fennállását ünnepli a Juhász zenekar, 2000. májusában alakult a társulat. A zenekar az évek során Vajdaság egyik legismertebb, legkiemelkedőbb népzenei együttesévé nőtte ki magát.
18:58, Frissítve: 19:31

Kalmár Ferenc: Legyenek büszkék magyarságukra!

Szeressék, erősítsék és gyarapítsák családjaikat és hazánkat, Magyarországot és a Kárpát-medencét - üzeni a trianoni békeszerződés aláírásának századik évfordulója alkalmából Kalmár Ferenc.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.