Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Alkohol, cigi, energiaital és koronavírus - A fiatalok szíve sincs biztonságban

2022.05.27
21:35
2022.08.01
13:31
Forrás
Pannon RTV
A statisztikai adatok szerint Szerbiában évente 52 ezer ember életét követelik a szív- és érrendszeri betegségek. Ez azt jelenti, hogy egy Zombor nagyságú község lakossága tűnik el évente. Dr. Nemanja Plavšić kardiológus beszélt a Közügyekben.

A koronavírus-járvány megjelenésével az ilyen jellegű megbetegedések még gyakoribbá váltak. Milyen elváltozásokat okoz a koronavírus, a fiatalokat is érinti a betegség, meddig tart míg a beteg felépül, csak néhány kérdés, amire riportunkból választ kapnak. Dr. Nemanja Plavšić kardiológust Fehérvári Csongor kereste fel.

Alkohol
cigi
energiaital
szív
szívbeteg
koronavírus

Kapcsolódó tartalmak

Most

07:52

Ki Ladik Katalin?

Ha hangköltészet és performance, akkor Ladik Katalin. A művésznő köré épített gondolatokat és a konceptuális művészet alapelveit állította színpadra legújabb előadásában a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.