Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

„Alkotni jó!” továbbképzés Adán

2021-01-13
15:25
2021-01-13
20:16
Forrás
Pannon RTV
„Alkotni jó!” címmel tartotta meg évközi továbbképzését az Észak-Bácskai Magyar Pedagógusok Egyesülete. Az esemény házigazdája az adai Cseh Károly Általános Iskola volt.
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

A képzést online formában L. Ritók Nóra, a berettyóújfalui Igazgyöngy Alapítvány szakmai vezetője tartotta.

Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Az óvópedagógusok és az osztálytanítók úgy vélik, hogy egy hiánypótló lehetőség volt ez, hiszen leginkább az anyanyelv és a matematika témakörökben tartanak előadásokat, azonban fontos odafigyelni a képességtantárgyakra is. A képzésnek 30 résztvevője volt.

Maksó Éva, igazgató, Cseh Károly Általános Iskola, Ada: „Nagyon nagy örömünkre szolgál, hogy minket kerestek meg ezzel a felkéréssel, és az Ada községbeli tanítók és óvónők részt tudnak venni ezen a rendkívül fontos, és hiteles előadóval megrendezett, online képzésen. Azt tudni kell, hogy nagyon ki vannak éhezve a pedagógusok arra, hogy ezekben az időkben megtalpalódjanak még egy kis szakmai tudással. Úgy, hogy nagyon szépen köszönjük az előadónak, hogy ilyen hiteles és újszerű dolgokat tud nekünk átadni.”

Észak-bácskai Magyar Pedagógusok Egyesülete

Most

17:11, Frissítve: 17:19

Megdőlt a téli hőmérsékleti szezonrekord Magyarországon

Megdőlt a téli szezonrekord szombaton; a Heves megyei Verpeléten mínusz 14,3 Celsius-fokig hűlt a levegő - közölte a magyar Országos Meteorológiai Szolgálat a Facebook-oldalán. Veszélyjelzésük szerint vasárnap néhol még ennél is hidegebb lehet.

Népszerű