Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Antall Józsefre emlékeztek Brüsszelben

2019.04.02
19:41
Forrás
Pannon RTV
Tíz éve annak, hogy Antall Józsefről elnevezték az Európai Parlament egyik brüsszeli épületszárnyát.
Pannon RTV

Az Európai Parlament elnöksége a határozatot 2008. január 14-én hozta, a magyar néppárti képviselőcsoport javaslatára, az épületszárnyat pedig 2009 év elején adták át. A rendszerváltás utáni első magyar miniszterelnökre emlékeztek magyar és más nemzetiségű tisztelői kedden, Brüsszelben.

Pannon RTV

Beszédet mondott többek között Szájer József, a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselője, az Európai Néppárt alelnöke, és jelen volt az egykori magyar miniszterelnök fia, az Antall József Tudásközpont igazgatója, Antall Péter.

Pannon RTV

A központ alapítványként működik szintén tíz éve. Célja az antalli hagyomány és szellemiség ápolása, a fiatalok felkarolása.

Pannon RTV
Antall József
Brüsszel
Szájer József

Most

12:08

Holnap rajtol a Szerbia Open

Az ATP 250-es kategóriába tartozó belgrádi salakos tenisztorna legnagyobb sztárja természetesen a hazai színekben szereplő Novak Đoković lesz.
10:21, Frissítve: 10:27

Felmelegszik az idő, de csapadékra is számítani kell

Az előrejelzések szerint esernyőre lesz szükségünk az előttünk álló héten, ugyanis borongós, esővel, záporral tarkított napokra számíthatunk. A reggelek azonban fagymentesek lesznek és csak helyenként erősödhet fel a szél.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!