Ugrás a tartalomra

Anyagi támogatás a törökbecsei gyerekeknek

2020.12.19
16:02
Forrás
Pannon RTV
Tizenhat magyar elsős kisdiák kapta meg Törökbecsén a Rákóczi Szövetség egyszeri ösztöndíját. A 10 ezer forintos támogatást tíz helyi és hat beodrai gyerek vehette át.

Az anyagi támogatás kiosztására a helyi Jókai Mór Magyar Művelődési Egyesület székházában került sor. Nagy Cigura Mónika a Rákóczi Szövetség képviseletében kiemelte, különféle programok által a Rákóczi Szövetség és a Magyar Nemzeti Tanács minél több szülőt szólít fel arra, hogy gyermeküket magyar nyelvű iskolába írassák. A törökbecsei, valamint a beodrai elsősök a pénz mellé a Szövetség helyi szervezete, valamint a törökbecsei Teleház Polgárok Egyesületének jóvoltából karácsonyi ajándékcsomagot is kaptak.

Törökbecse
Rákóczi Szövetség
támogatások

Kapcsolódó tartalmak

Most

08:28, Frissítve: 08:33

Pásztor István emlékére adott koncertet Mága Zoltán Adán

Adventi emlékkoncertet adott Mága Zoltán a Vajdasági Magyar Szövetség nemrég elhunyt elnöke, Pásztor István emlékére. A világhírű magyar hegedűművész és kísérő zenekara vasárnap Adán a Szentháromság-templomban lépett fel, közel ezer ember előtt.

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.