Ugrás a tartalomra
Árvíz
Pixabay

Árvízvédelmi készültség a Dunán

2018-03-27
10:26
Forrás
VajdaságMA
A Duna pancsovai és kevevári szakaszán, mintegy 69 kilométeren vezették be a rendes árvízvédelmi készültséget - írja a VajdaságMA hírportál.

A tartományi illetékesek közölték, hogy rendes árvízvédelmi készültséget akkor hirdetnek ki, ha a folyó vízszintje meghaladja az 530 centimétert, ha pedig túllépi a 650 centimétert, akkor rendkívüli árvízvédelmi készültségről van szó. Vasárnaphoz viszonyítva a Száván és a Tiszán változatlan a helyzet, az elkövetkező napokban ezeken a folyókon stagnál, illetve csökken a víz szintje.

Pancsova
Kevevára
árvízvédelem

Most

22:00

Tragédiák a túlzsúfolt Mount Everesten

Három indiai hegymászó halt meg a Mount Everesten (Csomolungma) az elmúlt napokban, és ezzel hétre emelkedett az idei, tavaszi mászószezon halálos áldozatainak száma – közölték a nepáli hatóságok.
20:09, Frissítve: 20:18

Az egész világon felborult az időjárás

Kettéhasadt Chilében a hatalmas Dél-patagóniai jégmező - a tudósok szerint ez arra figyelmeztet, hogy a klímaváltozás hatása még a korábbi feltételezésekhez képest is sokkal súlyosabb.

Népszerű

Holtan találtak három szerbiai nőt Bécsben

Három szerbiai állampolgárságú nő holttestét találták meg egy bécsi lakásban - tudósít a szerb közmédia. Sajtóinformációk szerint a három elhunyt nő egy anya és ikerlányai.