Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Átadták rendeltetésének a tartományi képviselőház felújított sajtószobáját

2022.10.04
15:50
2022.10.04
16:34
Forrás
Pannon RTV
A fejlesztés több mint 11 ezer euróba került.

A felújításnak köszönhetően az újságírók korszerű körülmények között követhetik a tartományi üléseket, egyebek mellett laptopokat és élő közvetítést is biztosítanak számukra. A fejlesztés legnagyobb támogatója az ENSZ Fejlesztési Programja volt.

Pásztor István, a Tartományi Képviselőház elnöke: „Az UNDP az egyik legnagyobb adományozója a képviselőháznak évekre visszamenőleg. Ennek az adománynak köszönhetően a harmadik emeleten felújítottunk egy tanácstermet, ennek az adománynak köszönhetően a kettes termet újítottuk fel. Ennek az adománynak köszönhetően újítottuk fel a nagyteremben a szavazórendszert, illetve az egész működést irányító elektronikus rendszert is. Ennek az eredménye, ennek a térnek a felújítása, ennek a térnek a modernizálása is, ennek a térnek, szobának, a teremnek a helyrehozatala.”

tartományi képviselőház
sajtószoba
átadó
Pásztor István

Most

12:29, Frissítve: 14:22

Huszonöt éves az Emmanuel kamarakórus

Fennállásának a 25. évfordulóját ünnepelte vasárnap este az Emmanuel kamarakórus. A nagybecskereki Szathmáry Karolina leánykollégiumban bemutatott koncerttel és vendégfellépőkkel tették emlékezetessé a jeles jubileumot.

Népszerű

Kedvezményt kapott, aki észszerűen fogyasztott

Sokan kétkedve fogadták a hírt, hogy amennyiben takarékoskodnak az árammal, októbertől kedvezményt kaphatnak a fogyasztásukra. Az októberi villanyszámlák megérkeztek, és kiderült, érdemes volt-e spórolni.