Ugrás a tartalomra
Tanjug/Jaroslav Pap

Az 5 legdrágább szerbiai város közül 4 Vajdaságban van

2021.04.06
16:55
2021.04.08
16:14
Forrás
Blic
Az összesítés szerint az első helyen Újvidék van, majd Nagybecskerek és Pancsova következik. Negyedik helyen Szabadka, míg az ötödiken Belgrád szerepel.
Pannon RTV/Szarapka Szabolcs

Újvidéken tavaly decemberben a fogyasztói kosár értéke 82 ezer dinár volt, ami 3900 dinárral több, mint amit egy belgrádi családnak kell fizetnie.

Szabadkán egy háromtagú család fogyasztói kosara 79 ezer dinárt tett ki, ez valamivel kevesebb, mint a nagybecskereki és a pancsovai fogyasztói kosár értéke.

A legolcsóbb városnak az adatok szerin Leskovac számít, ahol a fogyasztói kosár értéke 64 ezer dinár.

Szerbia
Vajdaság
legdrágább
Újvidék
Szabadka
Belgrád
Pancsova
Nagybecskerek

Most

17:31, Frissítve: 17:36

Beléphetnek Magyarországra az ott érettségiző diákok

Beléphetnek Magyarország valamennyi megnyitott határátkelőhelyén azok a külföldön tartózkodó diákok, akik az érettségi vizsgán történő részvételüket igazolni tudják az intézmény vizsgabehívójával, május 2-a és 26-a, valamint június 2. és 26. között.
16:19, Frissítve: 17:29

Védjük meg a tavasz hírnökeit!

A több napig tartó hideg és csapadékos tavaszi időjárás különösen megnehezíti a fecskék életét. A hűvös időben a madarak kevés repülő rovart találnak, ami egyébként a kizárólagos táplálékukat jelenti. Mi segíthetünk, hogy túléljék rossz a időt!

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!