Ugrás a tartalomra
Pixabay

Az ablakon ugráltak ki, hogy meneküljenek a tűztől

2020-01-11
12:15
Forrás
Szerbiai RTV
Hatan súlyosan megsérültek Belgrádban, a Szarajevó utcában, egy tűzeset során.

A Szerbiai RTV információi szerint Marokkóból származó migránsok gyújtottak tüzet egy elhagyatott épületben, hogy melegedjenek. A tűz továbbterjedt, ezért kiugrottak a harmadik és negyedik emelet ablakaiból. Mintegy húsz méteres magasságból ugrottak, ezért súlyos sérüléseket - csonttörést, koponyatörést - szenvedtek. Mindannyian kórházban vannak.

migráns
Belgrád
tűgyújtás
Szarajevó utca
Marokkó

Most

10:05

Đoković beérte Federert

Novak Đoković világelső szerb teniszező a 310. hetet kezdte meg a férfi teniszezők ATP világranglistájának az élén, ezzel beérte az eddigi rekorder svájci Roger Federert.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.