Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szarapka Szabolcs

Az év eleje óta 21 személy kapott menedékjogot Szerbiában

2019-05-24
20:19
Forrás
VajdaságMA
Az ország területén jelenleg mintegy 3500 migráns tartózkodik, nyilatkozta Vladimir Cucić szerb menekültügyi és migrációs biztos.

Cucić hozzátette, a tél folyamán a befogadóközpontok lakóinak száma 4200-4500 főre nő, nyáron pedig körülbelül 2500 emberre csökken. A migránsok rövid ideig vannak ott, kivéve azokat a családokat, akik legális módon próbálnak nyugatra jutni - tette hozzá a menekültügyi és migrációs biztos.

Szerbia
menedékjog
migráns
Vladimir Cucic

Most

16:42

Nyári tábort tartottak Horgoson

Különféle ügyességi játékokon, számos foglalkozáson és sok más programon próbálhatták ki magukat azok a gyerekek, akik az utóbbi napokat a horgosi Vadászlakban töltötték.
14:52, Frissítve: 15:07

Várja a látogatókat a Palicsi Állatkert

Megérkezett a jó idő, és a Palicsi Állatkertben is egyre több a látogató. A hőségben az állatok többsége a szabadban pihenve várja a vendégeket. Idén is számos jövevény született az állatkertben.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.