Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Az év pedagógusait díjazták Magyarkanizsán

2019.11.09
07:33
2019.11.09
18:18
Forrás
Pannon RTV
A pedagógusnap alkalmából 6 községbeli oktató részesült elismerésben, valamint egy nyugalmazott óvodapedagógusnak életműdíjat adományozott Magyarkanizsa Község Pedagógus Egyesülete.

A színházteremben megtartott rendezvény a magyarkanizsai származású Péter Zoltán zongoraművész koncertjével kezdődött, majd a díjazott pedagógusokat bemutató kisfilmek után kiosztották az Év pedagógusa díjakat. Idén a helyi Alapfokú Zeneiskola munkatársa, Gulyás Zsolt gordonkatanár is elismerésben részesült. „Szép lassan realizálódik, hogy mit is jelent, hogy ez egy nagy öröm, megtiszteltetés a kollégák részéről, hogy értékelik azt a munkát, amit elvégeztem az idő alatt és ez nagy öröm számomra.”

Pannon RTV

A tóthfalusi Arany János Általános Iskolából Vas Sarolta magyartanár kapott elismerést az eddigi önzetlen és odaadó munkájáért. „A három épületből egy-egy személy kerül ki, egy-egy kolléga és nagyon nagy megtiszteltetés az, hogy a három épületből úgy gondolták, hogy idén én vagyok az érdemes, aki ezt a díjat megkaphatja.”

Az elismeréseket az idén is Vajda Attila, Magyarkanizsa Község Pedagógus Egyesületének elnöke osztotta ki. „Az üzenet az, hogy látom a reményt abban, hogy talán gyarapodni fogunk. Például a mi iskolánkban egy tíz százalékos növekedés mutatkozik, ami azt jelenti, hogy várható, hogy lesznek újra elsőseink és lesznek később remélhetőleg pedagógusaink, úgyhogy nem keseredünk el.”

Elismerésben részesült még a Gyöngyszemeink Iskoláskor Előtti Intézményből Lončar Sanja óvodapedagógus, a Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskolából Győri Viktor történelemtanár, a horgosi Kárász Karolina Általános Iskolából Danyi Ildikó, a Beszédes József Mezőgazdasági és Műszaki Iskolaközpontból Bicskei Anna matematikatanár. Rózsa Szilvia kapott életműdíjat kiemelkedő óvodapedagógusi munkájáért.

Magyarkanizsa
pedagógusok
díj
Az év pedagógusa
tanár
tanító

Most

Népszerű

Megszületett Dér Heni gyermeke

Megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett.

Zivatarokkal ér véget a májusi nyár

Záporok, zivatarok váltják a nyári meleget. A lehűlés már a hét közepén megérkezik térségünkbe, helyenként erős lesz a szél és viharok is kialakulhatnak.