Ugrás a tartalomra
építkezés
Pannon RTV/Juhász Géza

Az év végéig elkészülhet a Vajdasági RTV új épülete

2018-07-21
23:32
Forrás
Vajdasági RTV
Újabb pénzelésről szóló szerződést írt alá pénteken a Vajdasági RTV vezérigazgatója és a Vajdasági Nagyberuházási Igazgatóság vezetője.

Nedeljko Kovačević elégedett a tartományi közszolgálati médiaház székhelyének építési ütemével, s mint mondta, a munkálatok második szakaszára a tartomány összesen 1 milliárd 804 millió dinárt különített el. A nagyberuházási igazgatóság vezetője szerint az év végéig elkészül a Vajdasági RTV új épülete. Miodrag Koprivica, a médiaház vezérigazgatója megelégedését fejezte ki amiatt, hogy az állam felismeri a Vajdasági RTV fontosságát.

Az új épület összértéke megközelítőleg 40 millió euró.

Vajdaság
RTV
médiaház
Koprivica

Most

21:18, Frissítve: 22:31

Szent István-napi ünnepség Palicson

Palicson tartották meg szombat este a Szent István-napi központi ünnepséget a VMSZ szervezésében. A magyar haza jó úton halad ahhoz, hogy visszanyerje régi önbecsülését - mondta Magyar Levente.
19:27, Frissítve: 22:03

Megtelt hívekkel a szabadkai székesegyház

Szent István hazánkat hazánkká és a keresztény Európa részévé tette - emelte ki prédikációjában Márfi Gyula veszprémi érsek a szabadkai Szent Teréz-székesegyházban tartott misén szombaton délután.

Népszerű

nő babakocsival, kisgyerekkel

Változik a családtámogatás rendszere Vajdaságban

A tartományi kormány megszüntette a harmadik gyermek után járó támogatást Vajdaságban, mivel a 2017.december 24-e után született gyermekek után ezentúl a szerb kormány folyósítja a támogatást.

Elhunyt Bödő Sándor, a Pannon RTV munkatársa

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Bödő Sándor, a Pannon RTV magyarkanizsai tudósítója, Aranytoll-díjas újságíró, kedves kollégánk. Tegnap töltötte be 65. életévét és vonult nyugdíjba.
Szabadkai Zsinagóga beltere

Teljes pompában a szabadkai Zsinagóga beltere

Határidőn belül, 2017. december 31-én befejezték a szabadkai Zsinagóga felújításának belső munkálatait. A három kupola helyreállítása is a megfelelő ütemben halad - mondják az illetékesek.
Budai Dániel

Meghalt a 15 éves Budai Dániel

A szabadkai fiú az egyik belgrádi gyermekkórházban töltötte utolsó perceit. Budai Dánielnek szív- és tüdőátültetésre lett volna szüksége, amiről korábban a Pannon RTV is beszámolt.