Ugrás a tartalomra
építkezés
Pannon RTV/Juhász Géza

Az év végéig elkészülhet a Vajdasági RTV új épülete

2018-07-21
23:32
Forrás
Vajdasági RTV
Újabb pénzelésről szóló szerződést írt alá pénteken a Vajdasági RTV vezérigazgatója és a Vajdasági Nagyberuházási Igazgatóság vezetője.

Nedeljko Kovačević elégedett a tartományi közszolgálati médiaház székhelyének építési ütemével, s mint mondta, a munkálatok második szakaszára a tartomány összesen 1 milliárd 804 millió dinárt különített el. A nagyberuházási igazgatóság vezetője szerint az év végéig elkészül a Vajdasági RTV új épülete. Miodrag Koprivica, a médiaház vezérigazgatója megelégedését fejezte ki amiatt, hogy az állam felismeri a Vajdasági RTV fontosságát.

Az új épület összértéke megközelítőleg 40 millió euró.

Vajdaság
RTV
médiaház
Koprivica

Most

15:10

A Zijin Mining átvette a bori rézbányát

A bori rézbánya ma hivatalosan is a kínai Zijin Mining csoport kezébe került 63 százalékos részesedéssel. A tulajdonos elsődleges célja az új bányákba történő beruházás és a bori rézbánya fejlesztése.
14:07, Frissítve: 14:22

Fontos megelőzni a trichinellózis-fertőzést

Javában tart a disznóvágások ideje. Azonban nem árt óvatosnak lenni a házi vágásoknál és még a piacon vásárolt húsokkal is a trichina-fertőzés veszélye miatt. Fontos a hús ellenőrzése.

Népszerű

Pannon friss hír

Csődöt jelentett a Vojvodinaput vállalat

Csődöt hirdetett ki a nagybecskereki bíróság az útépítéssel foglalkozó Vojvodinaput vállalatban. A csődeljárás idén októberben indult - közölte a végzés indoklásában Ljiljana Popov, csődbíró.