Ugrás a tartalomra
építkezés
Pannon RTV/Juhász Géza

Az év végéig elkészülhet a Vajdasági RTV új épülete

2018-07-21
23:32
Forrás
Vajdasági RTV
Újabb pénzelésről szóló szerződést írt alá pénteken a Vajdasági RTV vezérigazgatója és a Vajdasági Nagyberuházási Igazgatóság vezetője.

Nedeljko Kovačević elégedett a tartományi közszolgálati médiaház székhelyének építési ütemével, s mint mondta, a munkálatok második szakaszára a tartomány összesen 1 milliárd 804 millió dinárt különített el. A nagyberuházási igazgatóság vezetője szerint az év végéig elkészül a Vajdasági RTV új épülete. Miodrag Koprivica, a médiaház vezérigazgatója megelégedését fejezte ki amiatt, hogy az állam felismeri a Vajdasági RTV fontosságát.

Az új épület összértéke megközelítőleg 40 millió euró.

Vajdaság
RTV
médiaház
Koprivica

Most

22:51, Frissítve: 22:57

Tenisz: Györe döntős Rióban!

A zentai teniszező elődöntőbeli ellenfele, a szlovén Aljaž Bedene sérülés miatt visszalépett, így Györe küzdelem nélkül jutott be a döntőbe.
20:16, Frissítve: 20:29

Cserkészvezetőkre van szükség

A Vajdasági Magyar Cserkészszövetség muzslyai közgyűlésén értékelték az elmúlt évet, és felvázolták a jövőre vonatkozó terveket.

Népszerű

Baleset történt Szabadkán

Baleset történt Szabadkán a Majsai-híd lábánál. Egy régebbi típusú Opel, valamint egy Fiat személygépkocsi ütközött össze, személyi sérülés nem történt.

További járatokat törölt a Subotica-trans

Amellett, hogy a szombati menetrend lesz érvényben, további járatkiesésekkel is számolni kell keddtől - áll a Subotica-trans Utasszállító Közvállalat legfrissebb közleményében.